Полицаи и диджеи заиграха на котка и мишка по морето.

...
Полицаи и диджеи заиграха на котка и мишка по морето.
Коментари Харесай

Заведения финтират Валери Симеонов със "смяна на професията", но в "Бедрум" едва не го ступали

Полицаи и диджеи заиграха на котка и мишка по морето. След нощните акции по нощните заведения в Слънчев бряг, които доведоха до конфискуване на уредбите на " Оксижен " и арест на DJ Станчо в " Бедрум ", артисти и музиканти по заведенията вършат всичко допустимо, с цел да не застанат на мушката на вицепремиера Валери Симеонов, написа тази заран " Стандарт ".

Всяка вечер след среднощ патрулки с служители на реда и инспектори плъзват по улиците на Слънчев бряг, Несебър и Приморско. Щом видят, че униформените се доближават към заведенията, пред смаяните погледи на гостите изпълнителите хвърлят микрофоните и сядат на масите, маскирайки се на клиенти.

Като премине патрулката, диджеите още веднъж сядат зад пулта, а артистите не престават осъществяването си. Криеницата продължава до момента в който по заведенията има хора. Клиенти обаче са недоволни, защото програмата прекъсва без предизвестие. " Поздравявам жена си с обичаната й ария, певицата стартира да пее и внезапно оставя микрофона, сяда до мен и ми споделя " наздраве ". Е, това на какво наподобява! ", възмущава се неудовлетворен клиент на заведение в Слънчев бряг.

Младежите по морето пък всеобщо се интересуват къде Валери Симеонов ще ревизира заведения. " Обмисляме няколко разновидността за реакция при вероятно посещаване на вицепремиера - да му желаеме оставката или да го поздравим с обичана наша ария, а по-късно да платим санкцията на заведението, с цел да може да си създадем купона ", описа 24-годишната Никол Иванова, която с компания от още 15 младежи почива на Слънчев бряг.

Възрастните туристи, които почиват в централната част на курорта, обаче са удовлетворени от акциите. " Музиката вечер става непоносима, само че е разбираемо, тъй като Слънчев бряг е цялостен единствено с младежи. Повече тук не бихме почивали макар положителните предложения, които ни предложиха от туристическата организация ", сподели 69-годишната Йохане Клайн от Бат Кисинген, Германия, която идва на море в България повече от 11 години.

Вицепремиерът Валери Симеонов също е удовлетворен от резултатите след акцията в " Бедрум ". " За първи път в неделя на горещия телефон в кабинета ми и на тел. 112 няма недоволства за шума от заведенията на " Како бийч ", сподели Симеонов в Бургас след следващата среща на Областния координационен съвет по туризъм, в който взе участие и Областна администрация. Симеонов обясни, че нощните заведения със мощна музика уронват престижа на туризма в България, а едвам 10 % от туристите в Слънчев бряг са младежи, пристигнали да се забавляват. И е изцяло недопустимо останалите 90 % да са облъчвани с жесток звук всяка вечер.

" Нормално е да викат " Оставка ". Това са хора, които са платили 20 лева вход и 10 лева за паркинг, на които им спираш музиката. Аз и на " Бузлуджа да бях, и там щяха да викат " Оставка ", разяснява вицепремиерът реакцията на посетителите в " Бедрум ", откакто в дискотеката нахлуха униформени.

Според него обаче по-интересно било да се разясняват виковете " Селяни ". " Това ми наподобява на разделяне на столица и провинция. Ние сме бургазлии. Те викат и на вицепремиера " селяни ", и на вас, и на полицията - един тип, кои сте вие, че ни разваляте купона на нас, пристигналите от столицата ", съобщи Симеонов. И прикани медиите да извърнат внимание на групичката скандиращи " по какъв начин наподобяват и по какъв начин са облечени ".

Вицепремиерът разкри, че при втория опит за изземване на техниката в " Бедрум " е можело да се стигне до физическа кавга, само че рационално отстъпил пред " хора, използвали алкохол и може би нещо друго ", макар че бил придружаван от 7 служители на реда. На изпроводяк обаче се чули и възгласи " Българи, юнаци ".

Акциите на Сименов провокираха и лавина от колажи в мрежата (на снимката), които не стопират към този момент три дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР