Полицаи хванали водач да шофира пиян минути след като спрял

...
Полицаи хванали водач да шофира пиян минути след като спрял
Коментари Харесай

Пиян шофьор си направи селфи с катастрофа, прибраха го в ареста

Полицаи хванали лидер да кара пийнал минути откакто спрял да си прави селфи в региона на пътнотранспортно произшествие в село Илия Блъсково . Инцидентът на кръстовище в селото станал към 16:40 часа през вчерашния ден. 

Водач на автомобил " Тойота Корола “ с шуменска регистрация не пропуснал движещия се по път с преимущество лидер на БМВ 316 също с шуменска регистрация . Двете коли се блъснали . 26-годишният мъж, който бил зад кормилото на БМВ-то, получил фрактура на носа в резултат на злополуката, станало ясно при обзор в шуменската болница. Мъжът бил освободен за домашно лекуване.

Водачът на " Тойота " -та е тествана с дрегер, не е регистрирано съществуване на алкохол. При отработване на произшествието до колите спрял мъж, който почнал да си прави селфи на фона на произшествието. Помолен бил да напусне мястото.

Тръгнал си, само че униформените забелязали, че се качил да ръководи товарен автомобил  " Мерцедес Спринтер “. Спрели го за инспекция малко откакто потеглил.  39-годишният мъж от село Дибич бил тестван бил с дрегер, който отчел 2,58 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР