Полицаи хванаха близо 20 нарушители за последните два дни във

...
Полицаи хванаха близо 20 нарушители за последните два дни във
Коментари Харесай

Ченгетата накрак! Спипаха близо 20 нарушители за последните два дни във Врачанско

Полицаи хванаха близо 20 извършители за последните два дни във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
За интервала от 18 до 19 май, на територията на Бяла Слатина е извършена профилирана интервенция с превантивна цел. Извършени са инспекции на 12 автомобила и 20 лица. Установени са 3 нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.
За времето от 8 часа на 19 май до 6 часа тази заран, на територията на Козлодуй униформени провели профилирана интервенция за надзор на автомобилното придвижване. Проверени са 12 автомобила и 18 лица. Съставени са 2 акта и 3 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Междувременно и в Оряхово за времето от 6 часа на 19 май до 6 часа тази заран е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Извършени са инспекции на 18 автомобила и 23 лица. Съставени са 1 акт и 7 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР