Полицаи гониха лек автомобил „Фолксваген Голф” из цял Лом, съобщиха

...
Полицаи гониха лек автомобил „Фолксваген Голф” из цял Лом, съобщиха
Коментари Харесай

Див екшън! Ченгета пипнаха младежи с дрога след бясна гонка из Лом

Полицаи гониха лек автомобил „ Фолксваген Голф” из цялостен Лом, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Екшънът почнал, откакто към 13.30 часа в събота униформените забелязали, че на ул. „ Аспарух “ в региона на кръстовището с улица „ Пристанищна “ колата предходна на червен светофар. Органите на реда пробвали посредством светлинен и звуков сигнал да спрат нарушителя, само че той натиснал до долу педала на газта и отпрашил. Ченгетата обаче не оставили нещата по този начин и се впуснали в гневна гонка из улиците на градчето.
С мръсна газ голфаджията траял по улица „ Славянска “ по посока към квартал „ Стадиона “. Униформените обаче не изостанали и от самото начало дишали във врата на бегълците. В един миг обаче те се изгубили от очите им. Това траяло единствено за минути, след което колата е видяна оставена на улица „ Дядо Цеко Войвода “.
Приближавайки автомобила служителите на реда видели трима младежи да се отдалечават от нея. След себе си те хвърляли разнообразни предмети. Щом видели ченгетата хлапаците почнали да бягат пешком. При траялата гонитба най-сетне служителите на реда хванали бегълците. След това станало ясно, че те изхвърлили пликчета с канабис.
Заловените били двама младежи на 17 години и един на 19, който се оказал водач на автомобила. Проверката открила, че е използвал опиати. Мъжът е арестуван за 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР