Полицаи, доброволци и водолази пети ден търсят 12-годишния Александър. Хеликоптер

...
Полицаи, доброволци и водолази пети ден търсят 12-годишния Александър. Хеликоптер
Коментари Харесай

Учител за изчезналия Александър: Не изпитва страх, може да се е скрил навсякъде


Полицаи, доброволци и водолази пети ден търсят 12-годишния Александър. Хеликоптер на „ Гранична полиция “ и през днешния ден хвърча над Перник.

Единствено bTV снима акцията от небето. Близките на Сашко имат вяра, че ще бъде открит скоро жив и здрав. Те споделят, че майката е в чужбина и не счита да пътува до България макар обстановката.

Днес се срещнахме с един от ресурсните учители на Сашко – Даниел Стойчев, който неведнъж е изготвял оценка на просветителните му потребности няколко пъти. Потвърждава, че е хиперактивен.

- За разлика от доста аутисти, е безреден от време на време. Не съм сигурен, дали в действителност е минал 30 - 40 км, по скоро е тръгвал, прибирал се е, търсил е опора от мястото, от което се е изгубил. Него не го е боязън нито от мрачно, нито изпитва някакви очевидни страхове, може да се е скрил на всички места, сподели Даниел Стойчев, ресурсен преподавател на Александър.

- Ако някой го срещне, по какъв начин да реагира, какво да направи?
- Според мен би трябвало да го улови непременно, даже, в случай че се наложи, да го хване физически, тъй като по различен метод мисля, че няма по какъв начин да стане.

Проверяват се всички сигнали. Всекидневно се преглеждат записите от камерите в региона. Засега без триумф.

„ Мога да дам и образец от нощес в 1:30 ч. имаше сигнал от бащата в обществените мрежи, че екстрасенс му е споделил, че момчето се намира на старите гробища в квартал „ Бяла вода “, това е на три километра от тук, незабавно се проведоха оперативно-издирвателните дейности “, изясни Мартин Жлабинков, секретар на Община Перник.

До момента не са открити каквито и да е следи, които да насочат към момчето.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР