Политолпгът и бивш член на БКП Огнян Минчев защити Венцислав

...
Политолпгът и бивш член на БКП Огнян Минчев защити Венцислав
Коментари Харесай

Огнян Минчев защити Мутафчийски: Българино, дори говедото казва с поглед Благодаря. Неблагодарността е най-презряното качество на един народ

Политолпгът и някогашен член на Българска комунистическа партия Огнян Минчев отбрани Венцислав Мутафчийски. Поводът е изявлението на Генерала, взето от Миролюба Бенатова, което, меко казано, провокира остри реакции в мрежата. Мутафчийски, очевидно изнервен от неуместните въпроси на Бенатова, си изпусна нервите и сподели, че очаква да измрат доста хора от корнавирус, написа Пловдив24. 

" Не е значимо по какъв начин и с какво М. Бенатова е преляла чашата на доктор Мутафчийски - дали единствено с въпросите " по допирателната " или и с други неща зад кадър. Аз изцяло се слагам в позицията на този човек, който даде максимума от себе си - дружно със своите сътрудници - с цел да даде опцията на легион безделни диванета да настояват - вирус няма, от грип умират повече и други сходни идиотии...

Именно резултатите от работата на доктор Мутафчийски и сътрудниците му, саможертвата на стотици - хиляди лекари и сестри дадоха на тия диванета статистиката, с която през днешния ден да приказват врели-некипели. Неблагодарността е най-презряното качество на един човек и на един народ.

Д-р Мутафчийски и сътрудниците му направиха невероятно доста в една институционална система като българската страна, която дава всекидневно доста пробойни. Те отстояха и осъществиха всички съществени цели на своята работа и в действителност заслужиха откровена признателност за това, че избавиха незнайно какъв брой доста хора. Какво получиха в компенсация? Знаем какво.

Няма да се посвеня да кажа - българска работа. Когато ти създадат положително - кажи благодаря! Нещо повече - даже и да не мислиш, че ти вършат положително (което в тази ситуация би било перверзна мисъл, за жалост много разпространена), отдай дължимото на хората, които са работили старателно за теб. Поклони се пред паметта на хората, починали поради теб! Българино, не бъди говедо! Дори говедото споделя с взор " Благодаря "! "

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР