Политолозите Димитър Ганев и Татяна Буруджиева коментираха единодушно в БНТ,

...
Политолозите Димитър Ганев и Татяна Буруджиева коментираха единодушно в БНТ,
Коментари Харесай

Политолози убедени за балотаж в София

Политолозите Димитър Ганев и Татяна Буруджиева разясниха единомислещо в Българска национална телевизия, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова имат късмет да отидат на балотаж .

" Има двама претенденти с някакви шансове. При госпожа Фандъкова можем да бъдем по-уверени в поддръжката , тъй като тя е партиен претендент, ясна е партията, която седи зад нея и какъв брой гласове може да й обезпечи. Ясно е до какви електорални равнища стига госпожа Фандъкова. ", сподели Татяна Буруджиева. " При госпожа Манолова има възможностите, които са декларирали социолозите и жителите . Там въпросът е по какъв начин ще се направи по този начин, че с акцията да се убедят хората да отидат и да гласоподават. На Манолова ще ѝ е належащо едно ветрило от гражданска поддръжка . Изборът е в действителност цивилен - хората би трябвало да отидат и да гласоподават. " разяснява още Буруджиева, която е и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.
 И Фандъкова, и Манолова гледат с вяра към градската десница
И Фандъкова, и Манолова гледат с вяра към градската десница

Това съобщи Димитър Ганев от " Тренд "

Димитър Ганев сподели, че и Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова са най-хубавите кандидатури от ляво и от дясно на двете огромни партии .
 Фандъкова притегля вложители с четири индустриални зони
Фандъкова притегля вложители с четири индустриални зони

Те ще бъдат построени в " Младост ", Надежда ", " Овча купел " и северните територии

" Изхождам от резултатите на последните европейски избори. В София най-големите партии са ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Съответно и Манолова, и Фандъкова са едни от най-рейтинговите фигури - даже най-рейтинговите и от ляво, и от дясно . Това ми дава съображение да считам несъмнено развиване - отиването на тези две кандидатури на балотаж. От тук нататък към този момент доста неща зависят от самата акция. ", добави Ганев.
 Левите желаят от Манолова да изгони мутрите от общината
Левите желаят от Манолова да изгони мутрите от общината

Лявото от дълго време не е било толкоз консолидирано, посочи Калоян Паргов

Припомняме, че Мая Манолова подаде оставка като народен омбудсман и разгласи кандидатурата си за кмет на столицата, издигната от Инициативен комитет. В следствие бе подкрепена от Движение 21, Земеделски национален съюз, АБВ, Движение " България на жителите ", Българска социалистическа партия, БСДП и други

Настоящият столичен градоначалник Йорданка Фандъкова стори това малко по - рано. Тя е публично издигната от партия ГЕРБ и се кандидатира за 4 - ти мандат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР