Политологът Страхил Делийски коментира пред Izbori.bg подадената днес оставка на

...
Политологът Страхил Делийски коментира пред Izbori.bg подадената днес оставка на
Коментари Харесай

Крие ли се нещо зад оставката на Румен Порожанов?

Политологът Страхил Делийски разяснява пред Izbori.bg подадената през днешния ден оставка на министър Румен Порожанов.

``
реклама

По думите му оставката е вследствие на пропукването сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Той подсети, че връзките сред партиите, несъмнено, не са официални.

" При всички положения обаче оставката на Порожанов можеше да пристигна доста по-рано ", съобщи Делийски.

Той сподели още, че тази оставка може да е знак да оживление на връзките след евроизборите.

„ Има проблем в ръководството на европроектите и това не може да бъде прикрито към този момент “, разяснява още той.

Делийски разяснява и дебатът по Нова телевизия сред водачите на евролистите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия Мария Габриел и Елена Йончева. По думите му, двете дами са говорили на личната си аудитория. „ В дебата, в случай че изобщо може да се назова спор, двете участнички държаха на своите тези и не влязоха в кой знае какъв спор. Едва ли те съумяха да завоюват на своя страна спомагателни гласоподаватели. Така че от позиция на полезността, този спор сподели главните тактики на двете политически сили - Българска социалистическа партия да концентрира диалогът на терена на националната политика, а ГЕРБ да концентрира диалогът на терена на европейската политика. Тези два терена не са тотално паралелнни, нищо че имат връзка един с различен “, съобщи Делийски.

„ Дебатът през днешния ден сутринта беше предопределен за тези гласоподаватели, които към този момент са решили за кого ще гласоподават “, сподели политологът.

Той е безапелационен, че няма да има промени в резултата на евроизборите поради днешният конфликт сред Габриел и Йончева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 gugutka (преди 2 минути) Рейтинг: 38773 | Одобрение: 17843 Нищо не става "ей по този начин " инцидентно. Всичко е цирк.  1  0 владо (преди 2 минути) Рейтинг: 8944 | Одобрение: 5644 Да, крие се.Поредната нагла безнаказаност на ГЕРБ Напиши коментарИме:Коментар:
`` После
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР