Политологът Румяна Коларова коментира резултатите от местните избори в ефира

...
Политологът Румяна Коларова коментира резултатите от местните избори в ефира
Коментари Харесай

Румяна Коларова за балотажите: Важното е как управляващата коалиция ще се договори на местно ниво

Политологът Румяна Коларова разяснява резултатите от локалните избори в ефира на БТВ.

``
реклама

" През 2015 година резултатите бяха особеност, разследване от неуспеха на управлението на Орешарски и неубедителното наличие на Реформаторския блок във властта. Спомняте си - безличната Меглена Кунева, угодлив Лукарски и така нататък Затова ГЕРБ доминираше. Сега се случва нещо, което може да се окачестви като една нормализация. Тоест, е ясно, че откакто на национално равнище ни ръководи коалиция, няма по какъв начин на локално равнище да имате еднопартийно ръководство. Затова за мен най-важното на тези балотажи ще бъде в каква степен ще се уговарят представителите на обединението във властта, само че на локално равнище ", сподели тя.

" Смятам, че тезата ляво-дясно работи. Ще се ревизира това освен в София, а и в още няколко огромни града. ГЕРБ е дясна партия. Според социолозите огромна част от хората, дали своят вот за Игнатов и Бонев, няма да отидат да гласоподават във втори тур. За мен резултатът за Манолова е почтена загуба. Все отново ти си отбелязал гол във вратата на съперника, само че спечелилият е явен ", съобщи още тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР