Политологът Кристиян Шкварек с публикация в социалната мрежа Facebook, ето

...
Политологът Кристиян Шкварек с публикация в социалната мрежа Facebook, ето
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Разбихме всички митове и опорки на Неолибералната пропаганда

Политологът Кристиян Шкварек с обява в обществената мрежа Фейсбук, ето какво написа той:

С вчерашното Шествие за фамилията разбихме всички легенди и опорки на Неолибералната агитация за този ден:

Че тяхното (Прайда) е постоянно шарено и пъстро - нашето " сиво и тъмно ". Че са усмихнати и щастливи - ние " намръщени и нещастни ". Че те честват, а ние " изливаме ненавист ".

Аз по-шарено, пъстро, радостно и изпълнено с положителна страст, фамилии, младежи, музика и флагове събитие не съм виждал през живота си. А съм бил на доста.

Освен всичко това, при нас и крайната цел е добра, положителна, вярна, до момента в който при тях - бълвоч от сбърканите хрумвания на марксистите от 19-ти век, френските философи от 20-ти, и холивудските продуценти от 21-ви. Една безсмислена деконструкция на всичко, върху което тази прелестна цивилизация, в която се намираме, е построена.

Тези с по-пъстрото, положително и радостно шествие избираме да виждаме хубавото в нашата цивилизация и имаме намерение да го запазим.

Вие, които желаете да деконструирате, рушите и " чегъртате " предишното, тъй като татко ви не ви е обръщал задоволително внимание, имате нашето откровено състрадание и покана следващата година просто да се влеете при нас, откакто сте се отрекли от заблудите на Постмодернизма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР