Политологът Евгений Сатановский посочи рязък сценарий за развитие на събитията,

...
Политологът Евгений Сатановский посочи рязък сценарий за развитие на събитията,
Коментари Харесай

Прочут политолог разказа какво може да направи Русия, ако германците “я прецакат с тръбопровода”

Политологът Евгений Сатановский уточни внезапен сюжет за развиване на събитията, в случай че страните от груповия Запад продължат да изострят спора с Русия.

Проблемите, които неотдавна сполетяха Русия на фона на въпроса за продължение на строителството на газопровода „ Северен поток 2 “, дават от ден на ден учредения да се подозира, че политическите и военни рецесии на съветските граници, както и внезапната смяна в реториката на Берлин по отношение на орис "СП-2 ", имат незабележим "диригент ".

В този подтекст е удивително мнението на Сатановский.

„ Тук има нещо забавно. Когато и в случай че германците, прегънали се пред американците, ще ни прецакат с тръбопровода, на което мощно мирише, и като се има поради пределно наглото нахлуване на Полша над “Газпром”, от който те имат намерение да откраднат луди милиарди (не злоти или рубли), дали поради тези пари ще свършим и с двете отвратителни страни? “, съобщи Сатановский, като прочувствено означи, че в тази обстановка балтийските страни и Украйна също могат да попаднат под шамарите.

Обяснявайки подобен коренен темперамент на реакцията на РФ, политологът уточни, че е време русофобите да платят „ за арогантността, за нападките, за изнудването, за обвиняванията и обидите... “, които от дълго време се толерират в Русия, която не дава легален отговор на тази западна експанзия.

В резултат на това, съгласно Сатановский, Русия би трябвало да подсигурява да “няма някой в Европа, който да продължи да играе такива игри с нас “.

Експертът също по този начин означи, че и японците желаят сходни ответни ограничения и не престават да провеждат провокации против съветските Курилски острови. Основните съперници на Руската федерация в сходна обстановка, съгласно него, са във Англия и Съединени американски щати.

“Ясно е и с Англия и Щатите, колкото и да ни е тъжно. Но в случай че стартира Големия въргал, къде без тях? Те би трябвало да си го получат първи в името на справедливостта”, заключи Сатановский.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР