Политологът доц. Стойчо Стойчев нападна остро Валери Симеонов за поведението

...
Политологът доц. Стойчо Стойчев нападна остро Валери Симеонов за поведението
Коментари Харесай

Политолог попиля Симеонов: Действа като дете без родители! Има кой да смени НФСБ в управление. ДПС е крайният вариант на ГЕРБ

Политологът доцент Стойчо Стойчев атакува остро Валери Симеонов за държанието му и изявленията за майките на деца с увреждания.

``
реклама

" Той работи като едно дете без родители. Неговата хлапащина непрекъснато ескалира - първо блъскаше хората на границата, след това беше друго, в този момент пък се стигна до това, меко казано, неуместно изказване. Въпросът е до каква степен българските жители могат да търпят такова държание на водещ политик ", сподели Стойчев в ефира на " Нова телевизия ".

" Тази структура (бел.а обединението сред ГЕРБ и Обединените патриоти) има планувани спирачки в Народното събрание, които да спрат разпадането при едно отдръпване на един от дребните. Борисов беше очевидно обиден в Дубай, мъчно го криеше. Но считам, ме НФСБ ще напусне Народното събрание и партията на господин Марешки ще ги смени. Следващият буфер е една неофициална поддръжка на Движение за права и свободи, от която ГЕРБ се пази, тъй като това е много електорално непрестижно. Но в този момент май по-електорално непрестижно е да си във официална взаимозависимост с Валери Симеонов, в сравнение с в неформална с Движение за права и свободи ", разяснява Стойчев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР