Политологът доц. Антоний Гълъбов е починал. Скръбната вест съобщи колегата

...
Политологът доц. Антоний Гълъбов е починал. Скръбната вест съобщи колегата
Коментари Харесай

Скръбна вест: Почина политологът доц. Антоний Гълъбов

Политологът доцент Антоний Гълъбов е умрял. Скръбната новина заяви сътрудника му Антони Тодоров във Facebook.

„ С горест научих, че завчера е умрял моят сътрудник и Адаш Антоний Гълъбов.

Моля всички, които имат връзка с брат му или други негови близки, да се свържат с тях.

Светла му памет! “, написа Тодоров.

Доц. Гълъбов приключва Социология в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ в София. Доктор по социология с дисертация на тематика „ Етническа еднаквост и етнически спорове “, предпазена в Института по социология към Българска академия на науките.

Старши теоретичен помощник ІІ степен в Института по социология към Българската академия на науките. Доцент в Департамент Политически науки на Нов български университет.

Ръководител на Работната група по ромските въпроси при Националния съвет по етнически и демографски въпроси при Министерския съвет (1997 – 2001). Експерт на Асоциация „ Прозрачност без граници “. 

Член на Българската социологическа асоциация от 1985 година. Член на Асоциацията на експерти по връзки с обществеността и image making IMAGINES. Член на Управителния съвет на Международната асоциация за културна политика Ubuquite Culrure(s) – Париж, Франция. Основател и член на Българско общество за самостоятелна независимост БОИС. Заместник-председател на Научния комитет на Асоциация EUROPA – Лимож, Франция, Председател на Управителния съвет на Институт за обществени политики и партньорство. Член на публицистичния съвет на списание „ Лидер “. Член на публицистичния екип на списание BM Business Magazine.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР