Политологът Димитър Ганев от „Тренд“ е скептичен към касирането на

...
Политологът Димитър Ганев от „Тренд“ е скептичен към касирането на
Коментари Харесай

Димитър Ганев не вярва, че ще се стигне до касиране на избори

Политологът Димитър Ганев от „ Тренд “ е песимистичен към касирането на изборите. „ За Мая Манолова е логически политически ход, с цел да може да продължи говоренето като човек – репресиран, жертва на статуквото. Съмнявам се, че ще се стигне до анулиране на избори, защото това е сложна процедура “, сподели пред БНР политологът.

По думите на Ганев разривът сред варненската организация на Българска социалистическа партия и централното управление на партията не са вест от една-две седмици. „ Това, което ще следим от януари до май, когато се организира отчетно-изборната акция на Българска социалистическа партия за избор на нов ръководител, е Българска социалистическа партия да се занимава сама със себе си. Трудно виждам фигура, която да може да сплоти цялата вътрешнопартийна опозиция… Не виждам мощен съперник на госпожа Нинова, който да обърне балансите. Няма да бъде съревнование с един кон “, разяснява политологът.

Димитър Ганев също по този начин уточни, че на този избор партия ГЕРБ е посочила жизнеспособност. „ Продължава превъзходството в локалната власт. Оттук нататък би трябвало да се направи по-дълбок прочит – има ли ерозия в ГЕРБ. Да, има ерозия, само че дали това се дължи единствено на самата партия… ГЕРБ няма да има проблеми в съдружните си връзки до края на мандата “, уточни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР