Политологът Антон Тодоров разобличи шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов

...
Политологът Антон Тодоров разобличи шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов
Коментари Харесай

Антон Тодоров разобличи Слави Трифонов

Политологът Антон Тодоров разобличи шоуменът с политически упоритости Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в по отношение на отношението му към ковид и протичащото се в България.

"Чалгарят с разнообразни постове през април, май и ноември... Какво го правиш това вещество? ", написа Тодоров в персоналния си Facebook профил.



Ето какво написа Антон Тодоров:

"На 9 април т.г. Чалгаря написа следния постинг във Facebook: „ Няма зараза от ковид, двама генерали ни плашат “.

И още от същото: „ Цялата страна е затворена поради нищо “.

На 14 май т.г. Чалгаря написа пост във Facebook, където твърди, че: „ Нито един човек не е умрял от ковид “. На 2 ноември т.г. Чалгаря написа пост във Facebook, където твърди, че: „ Правителството употребява времето да избави единствено себе си, а не да се приготви да помогне на всички. Което е негова съществена задача и задача. Резултатите от това са плачевни - през тв приемника здравният министър умолява лечебните заведения да не отхвърлят банкет на пациенти с Коронавирус, а пациенти с Коронавирус умоляват да ги одобряват в болница, тъй като умират “!?

Какво го правиш това вещество? ", пита Тодоров.

https://breaking.bg/novini/%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b8%...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР