Политиците трябва да внимават с целувките и да спазват баланс

...
Политиците трябва да внимават с целувките и да спазват баланс
Коментари Харесай

Политиците да не ръкомахат, съветва експерт

Политиците би трябвало да внимават с целувките и да съблюдават баланс в връзките си. Трябва да са деликатни и с прекомерната безцеремонност. Такива препоръки към партийните ни деятели даде пред БТВ медийният и фешън специалист, и имидж съветник проф. Любомир Стойков.

"Често страната хазаин, сред среща на високо равнище, предлага да се съкрати дистанцията в връзките посредством срещи без вратовръзки ", сподели още той. По думите му нормално дребните нации и страни компенсират комплекси с фамилиарничене. "Това е и опит да се съкрати дистанцията, само че постоянно по този начин страните стават за смях ", посочи проф. Стойков.

Експертът добави, че не има вяра в изкуствените и заучени жестове. "Не е хубаво и да се ръкомаха ", предложи той на политиците.

Според имидж консултанта езикът на тялото не би трябвало да се пояснява автоматизирано. "Политиците да не вършат извършения от учебници по какъв начин да държат ръцете или нареждат тялото си. Най-успешните хора са естествените. Политици, изпращайте правилните послания, освен с езика на тялото, само че и с езика на мозъка ", приключи проф. Любомир Стойков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР