Политиците не трябва да се занимават с клас прослужено време.

...
Политиците не трябва да се занимават с клас прослужено време.
Коментари Харесай

Бивш финансов министър: Политиците не трябва да се занимават с клас "Прослужено време"

Политиците не би трябвало да се занимават с клас прослужено време. Малко са изгодите в стопански проект. Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила трябваше първо да изследва въпроса. Симеонов би трябвало да осъзнае, че не си коства смяната. Това е следващата шумотевица сред синдикати и работодатели.

Това сподели в предаването "Денят онлайн " по Канал 3 проф. Христина Вучева, някогашен финансов министър. "Има успокоение, прочут напредък в производството в страната ", разясни проф. Христина Вучева. По думите й това е нищожен детайл, който визира служащи от добивните браншове. "Има недостиг на мислене в цялата ни страна, куца ни. Няма задоволително ясни и значими планове ", сподели проф. Вучева.

По думите й казусът е, че няма претовареност и планове в дребните обитаеми места, а не повишението на минималната работна заплата. "Разходите за защита, за рационализация на въоръжените сили, са прекомерно огромни. Увеличението на средствата ще понижи парите във значими браншове като обучение и интеграция на ромите ", добави проф. Вучева. "Трябва да мислим по какъв начин да изхарчим възможните остатъци от предишни години, в случай че ги има. Излишъците обаче свиват растежа и лимитират потреблението ", добави проф. Христина Вучева.

Тя разяснява и митингът на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Според нея е извънредно време да се обърне внимание на промяната в бранша. "Не можех да допускам като чух, че тези хора са нямали пари за униформи ", сподели още проф. Христина Вучева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР