Политиците, и магистратите, които днес воюват от скоро, когато бяха

...
Политиците, и магистратите, които днес воюват от скоро, когато бяха
Коментари Харесай

Демерджиев за политиците и магистратите, които воюват: Дължат обяснение как се стигна до убийството на Къро

„ Политиците, и магистратите, които през днешния ден водят война от скоро, когато бяха другари и не водиха война между тях имаха един общ зложелател. Този зложелател напоследък се споделяше Красимир Каменов – Къро. Точно тези хора дължат пояснение не като другари, а като врагове - по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек, посочен като техен общ зложелател “, сподели вътрешният министър Иван Демерджиев в изказване пред медиите.

По думите на Демерджиев Къро е бил разгласен за междудържавно търсене. Министерство на вътрешните работи уведомило управляващите на ЮАР къде се намира, само че той не е бил открит и арестуван преди да се стигне до гибелта му. 

„ През 2018 година има сходно ликвидиране в ЮАР на български жител и неговата брачна половинка. Ще създадем всичко допустимо да установим връзките сред тези събития и предишни събития и настъпилото в този момент ликвидиране. На територията на цялата страна протича интервенция, ориентирана към тези представители на престъпния свят, способни да правят тежки закононарушения срещу личността “, сподели още вътрешният министър.

С огромна безочливост е направено, само че и с висока доза професионализъм, сподели някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев

Министерство на вътрешните работи е в връзка с управляващите на ЮАР и има увещание, че ще бъде позволен наш представител, който да се запознае на място със обстановката и хода на следствието, добави Иван Демерджиев.

Вчера при атентат в Кейптаун бяха разстреляни Красимир Каменов - Къро, жена му и още двама души. Бизнесменът Красимир Каменов беше разгласен за търсене с „ алена бюлетина “ на „ Интерпол “ по искане на българските управляващи. Той е издирван по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той се търсеше с " алена бюлетина " на Интерпол за опасност, ликвидиране, изнудване

Вътрешният министър разяснява и последните развития, касаещи записи. 

„ Надявам се да не се засяга Министерство на вътрешните работи, тъй като то не си е разрешавало нито да подслушва, нито да записва, нито да следи някой нелегално и няма да си разреши да го прави. Министерство на вътрешните работи няма да взе участие нито във войни сред представители на обособени институции и да заема страна, нито във войни сред политици и представители на други институции “, разяснява Иван Демерджиев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР