Политици в Русия подкрепят президента Владимир Путин и отхвърлят американските

...
Политици в Русия подкрепят президента Владимир Путин и отхвърлят американските
Коментари Харесай

Разпитват преводачката на Тръмп за Путин

Политици в Русия поддържат президента Владимир Путин и отхвърлят американските оферти преводачката, участвала на срещата му с Доналд Тръмп, да бъде разпитана за това какво са обсъждали двамата водачи уединено, съобщи АP.

Посланикът на Русия в Съединени американски щати Анатолий Антонов изрази вяра, че "устните сделки сред Путин и Тръмп ще бъдат спазени ".

Руски чиновници се тревожат, че вълнението и объркването в Съединени американски щати, зародило към срещата в Хелзинки, ще попречат на възможното бъдещо съдействие за Сирия или контрола върху въоръженията - въпроси, които двамата президенти са обсъждали на срещата.

Руските чиновници не обръщат внимание на извънредно спорните разкази на Тръмп какво е споделил на Путин на срещата. Те обаче са ядосани от предложенията на американски конгресмени да бъде разпитана преводачката на Тръмп.



Председателят на външнополитическата комисия на горната камара на съветския парламент Константин Косачов съобщи, че тази концепция основава рисков казус, който е опасност за "цялата визия за дипломацията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР