Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати,

...
Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати,
Коментари Харесай

Николай Радулов предупреди за евентуален руски саботаж в газохранилището в Чирен

Политици от Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ се срещат с съветски дипломати, съобщи някогашният народен представител от "Има подобен народ "

Бившият народен представител от "Има подобен народ " и понастоящем самостоятелен народен представител проф. Николай Радулов има информация за газовото находище в Чирен, което подсказва бойкот. Става въпрос за разширението му - за построяването на нови кладенци, без да се ремонтират остарели. Така разширението на газохранилището съставлява риск, предизвести Радулов и сподели още пред, че извършващите интервенцията хора били свързани с Русия.

Той не познава министъра на енергетиката в оставка Александър Николов.

Радулов още веднъж би сложил оценка "тройка " за положението на сигурността у нас. Проблемът не е в изгонените съветски дипломатите, а в това, че ние не бъркаме по-дълбоко в съветските групи в страната. В енергетиката има избрани хора, свързани с съветските ползи и пречат за благоприятни условия за акумулиране на сила, изясни самостоятелният народен представител.

Радулов уточни, че самото изпъждане на съветските дипломати е политически акт, а не е обвързван с контраразузнаването. По думите му изгонени са хора, обвинени в осъществяване на шпионска активност. Става въпрос за въздействие върху политици и общественици, добави Радулов.

Според Радулов ние сега нямаме съвършеният Съвет по национална сигурност, само че хубавото е, че сега работи. Българска социалистическа партия има своите гласоподаватели и би трябвало да приказват такива неща, които гласоподавателите чакат от социалистите. Русия се бърка доста интензивно във вътрешната и външната политика на България, посочи Радулов.

Това отдръпване на Българска социалистическа партия от договарянията за сформиране на държавно управление е да се покаже, че връзката с Русия е жива и Българска социалистическа партия се старае да я поддържа. Българска социалистическа партия виждат една опция част от изгубения през последните години електорат, счита някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Той е на мнение, че сигурно политиците от Българска социалистическа партия се срещат с съветски дипломати. Според него с изключение на Българска социалистическа партия, с Русия са свързани и „ Възраждане “.

Радулов посочи, че самостоятелните депутати ще поддържат кабинет с мандата на „ Продължаваме промяната “. Нямаме никакви условия, увери някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Радостин Василев съставлява самостоятелните депутати в договарянията с Политическа партия. Радулов не знае какви решения взима Кирил Петков, само че в Има Такъв Народ научавал за взетите решения от пресата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР