“Политико обяви Володимир Зеленски за “мечтател на годинатаОгромни проблеми за

...
“Политико обяви Володимир Зеленски за “мечтател на годинатаОгромни проблеми за
Коментари Харесай

Путин: Сражаваме се за свободата на целия свят

“Политико ” разгласи Володимир Зеленски за “мечтател на годината ”
Огромни проблеми за украинската войска

В момента Русия се бори за свободата на целия свят, а освен на своята страна. Това съобщи президентът Владимир Путин, представен от формалния уебсайт на Кремъл.

“Всички виждат, че диктатурата на хегемона се клати, тя се разпада и е рискова за близките ”, посочи той на съвещание на Всемирния съветски национален събор, което бе извършено онлайн.

Държавният глава съобщи, че Западът е обзет от расистка русофобия, която показва руснаците като народ от назадничави “роби ”. Путин предизвести, че би трябвало да се помнят уроците от Болшевишката гражданска война, която е донесла разделяне за съветския народ.

В същото време “Политико ” разгласи Володимир Зеленски най-влиятелната фигура в Европа в категорията “мечтатели ”, само че добави, че 2024 година щяла да бъде доста сложна за него.

Докато Западът отклонява вниманието си от Украйна, Зеленски мина от молби за повече оръжие към изнасянето на поучителни лекции - и то не толкоз сполучливо, показва американското издание.

Междувременно “Билд ” написа за големи проблеми в украинската войска, където от ден на ден се усещало неодобрение против властта. “Генералният щаб не трябваше да дава заповедите за контраатака, дадени на Зеленски от чужбина ”, споделя пред вестника украински офицер.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР