Политиките на Съединените щати и Франция, заедно със зимните олимпийски

...
Политиките на Съединените щати и Франция, заедно със зимните олимпийски
Коментари Харесай

Прогнозното събитие на The Economist за първи път у нас

Политиките на Съединените щати и Франция, дружно със зимните олимпийски игри в Южна Корея и Сетовното по футбол в Русия - това ще са измежду главните фактори, които ще дефинират света през 2018-та. Тази прогноза изрази консултиращият редактор на списание Икономист Джон Андрюс по време на церемония вечеря в София.

 © Българска телеграфна агенция
Специални посетители бяха българският еврокомисар Мария Габриел и министърът на Европредседателството Лиляна Павлова. Те още веднъж подсетиха значимите за България и Европейски Съюз провокации, които би трябвало да бъдат решени, а точно - европейския бюджет, увеличението на сигурността и политиката на обединени дейности.
Мария Габриел, еврокомисар по цифрова стопанска система и общество: Информационните технологии би трябвало да носят изгода на стопанската система, през днешния ден повече от 30% от икономическият растеж се дължи на осведомителните и информационни технологии, Европейският съюз обаче изостава. Лиляна Павлова, министър на европредседателство: Вярваме, че Европа повече от всеки път се нуждае от повече непоклатимост и повече единение. Във всичко това, което следва пред нас, решенията които би трябвало да вземем за живота на тези повече от 500 млн. европейски граждани
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР