Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са

...
Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Политиките на ГЕРБ са правилните и резултатите от това са видими във всяко населено място

Политиките на ГЕРБ са верните и резултатите от това са забележими във всяко обитаемо място. Пример за това е обновеното читалище със средства от Европейски Съюз, в което са намираме сега.

Това съобщи в с. Василовци (област Монтана) претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски, оповестиха от пресцентъра на партията. Там той участва на юбилейно празненство във връзка 120 години Народно читалище "Събуждане 1899 ". Заедно с него бяха националният представител от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров, регионалният шеф Росен Белчев, зам. регионалният шеф Нина Петкова, кметът на община Брусарци Наташа Михайлова, както и доста поданици и посетители на Василовци.



Дилян Димитров показа с всички присъстващи следното: “Приемете моите най-искрени поздравления по случай юбилея на Народно читалище „ Събуждане 1899 “. Днешният празник е самопризнание за всички Вас – читалищни деятели, самодейци и даровити хора, които със своя безрезервен труд и гений пазите българския дух и националната еднаквост. Вашата упорита работа е пример за родолюбие. Бъдете живи и здрави, благодаря за прелестните страсти и страхотната стратегия и се надявам, че на 26 май ще ни подкрепите с бюлетина номер 12 “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР