Политиката не е забавление, нито шоу, а голяма отговорност, за

...
Политиката не е забавление, нито шоу, а голяма отговорност, за
Коментари Харесай

Вежди Рашидов от Стамболийски: Политиката не е забавление, а много голяма отговорност

 izbori_2023_v1_014
„ Политиката не е развлечение, нито шоу, а огромна отговорност, за ориста на хората. Само ГЕРБ-СДС потвърдиха, че могат да основават и ръководят устойчиво България. Нагледахме се две години на хора, които нищо не могат или са станали известни като замерват с яйца страната, това сподели Вежди Рашидов -водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17-МИР Пловдив област, при днешните си срещи в Стамболийски, Перущица и Съединение.

„ Нови улици, читалища, тротоари, паркове, водопроводи, LED осветяване, кръгово, поправки на детски градини, на площада, на Читалището, на Лятното кино – и всичко това се случва действително в община Стамболийски и то при ръководството на ГЕРБ. Тогава общините получаваха средства, с цел да осъществят планове и да се развиват “, разяснява регионалният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

„ Вежди е мой другар и популярен човек. През целия си живот е създавал и работил за името си и за България. Затова имам вяра, че дружно с вас ще завоюва безапелационна победа, сподели в Стамболийски ген. Константин Попов, който пристигна особено да поддържа листата на ГЕРБ-СДС –Пловдив област.

„ И Перущица има нов образ, с помощта на средства, отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов. То даде за възобновяване на централния площад над 700 хиляди лв. “, разяснява кметът Мария Вълканова. Тя добави, че не трябва да се не помни и възобновяване и построяването на туристическата инфраструктура на " Червената черква ", което стана с помощта на Вежди Рашидов, като министър, посредством план на Министерство на културата.

„ Радвам се на Бойко Борисов, че направи една партия плътна, здрава, монолитна и че приготвя младежи за ръководството. Неговите държавни управления обновиха България и всеки може да види това. Затова гласувайте с разсъдък за тези, които основават “.

При ръководството на ГЕРБ възстановихме парковете и детските площадки по селата, реконструирахме на много места тротоарите, рехабилитирахме междуселски пътища и общинска инфраструктура. А при ръководството на Киро и Асен работата по планове спря, акцентира кметът на Съединение Атанас Балкански.

„ Всичко, направено от ГЕРБ е очевидно. То не съществува единствено във фантазиите на едни момчета без опит и благоприятни условия за ръководство, както доста от нещата, които те дадоха обещание при идването си на власт. А в този момент още веднъж желаят да получат доверието на хората. Съсипаха страната и оставиха след себе си рекордна инфлация и безпорядък във всички сфери. Нека не допуснем още веднъж това да се случи, дано изберем тези, които имат опита и знанията да се оправят с рецесиите в страната, гласувайте умно и изберете номер 2 “, прикани в умозаключение Георги Мараджиев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР