"Политиката на социални неравенства, с която ЕНП вече 15 години

...
"Политиката на социални неравенства, с която ЕНП вече 15 години
Коментари Харесай

Димитър Данчев в Бойчиновци: Искаме България и Европа да бъдат по-социални, по-справедливи и по-солидарни

"Политиката на обществени неравенства, с която ЕНП към този момент 15 години господства в Европейски Съюз, докара до разделянето на Европа на няколко скорости. Заради същата политика, в България, ръководещите трансфораха българите в мигранти “. Това съобщи претендентът за евродепутат от "БСП за България " Димитър Данчев на среща с поданици на Бойчиновци.

Той добави, че задачата на Българска социалистическа партия е да се пребори с тези неравенства и да се насочи към тези политики, които ще създадат Европа по-социална. "Нашата борба е на тези избори да променим България и Европа по този начин, че да бъдат по-социални, по-справедливи и по-солидарни “, добави Данчев. Кандидатът за евродепутат посочи значимостта на тези избори и прикани хората да гласоподават с №18 без боязън.

"Време е за смяна на модела. В Австрия при подозрение за корупция падна цялото държавно управление, а в България единствено за последните 2 месеца имаше голям брой кавги, само че Бойко Борисов не подаде оставка. Това демонстрира, че ръководещите желаят само да запазят властта и въздействието си, без да мислят за хората ", безапелационен бе Димитър Данчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР