Политиката, която се води в България и на европейско и

...
Политиката, която се води в България и на европейско и
Коментари Харесай

Експерти с мрачен коментар заради атентата в Лондон

Политиката, която се води в България и на европейско и международно равнище е неверна. Това съобщи в " Здравей, България " преводачът Мажд Алгафари.  " Буквалният девиз, с който се водеше пропагандата за Брекзит беше " Да спрем бежанците ", съобщи другият коментатор в студиото Димитър Гърдев, специалист по сигурността. " Това да оставиш толкоз анклави във Англия, където даже не влизат обществените служби, е някаква форма да се приема всичко. Виждаме, че и във Франция и доста европейски страни се вършат корекции на законодателствата. Обществата се пробват по някакъв метод към този момент да отговорят на тези закани ", добави той.


През България минават доста бежанци, а управляващите даже не схващат за огромна част от тях. Има даже и огромни групи. Ако не беше тази злополука през вчерашния ден, щяхме ли да разберем за тази група от мигранти, която прекосява страната ни? Викате ни като специалисти, а тези които сме избрали като такива, къде са? Всички са се покрили, за какво се крият и за какво не смеят да кажат тези бежанци по какъв начин са влезнали, кой ги е вкарал? ", запита Алгафари.

" Всички водачи споделят " Ние няма да застанем на колене ", да само че всички сме застанали и терористите към този момент диктуват живота ", сподели още Алгафари.

" България е на такова място, през което минават голямо количество човешки маси. През нашата страна ще минават и джихадисти, които пък след това ще се връщат към страната си ", сподели Гърдев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР