Политиката, която се налага, е, че информация, която не отразява

...
Политиката, която се налага, е, че информация, която не отразява
Коментари Харесай

Гайтанджиева: Информация, която не отразява Украйна в добра светлина, се цензурира

" Политиката, която се постанова, е, че информация, която не отразява Украйна в добра светлина, се цензурира. Реакцията на хората във Facebook беше доста безапелационна и откри отзив. Властта чу хората, въпреки че тази позиция се сведе единствено до телефонно позвъняване на външния министър до украинската посланичка. " Това съобщи пред БНР проверяващият публицист Диляна Гайтанджиева, която е част от листата за очистване на украинския уебсайт " Миротворец ".

Гайтанджиева акцентира, че е " сюрпризирана, че изобщо имаше някаква реакция от страна на властта, тъй като става въпрос за Украйна ".

Разследващият публицист изясни, че в горния десен ъгъл на уеб страницата написа " Ленгли – Вирджиния ", което е мястото на централата на Централно разузнавателно управление на САЩ.

По думите на Гайтанджиева " Миротворец " съставлява принуда на критикуващите Киев и уеб сайтът продължава да е деен за да се оказва въздействие на непознатите жители, избрани за " врагове " на Украйна.

" Този уебсайт - " Миротворец ", е психическа интервенция, целяща да всее боязън. Когато човек види името си, персоналните си данни, види информация за себе си, види фотосите на трупове, на апелите за принуждение на заглавната страница, да се изплаши и да замълчи ", уточни тя.

Това е знаменит уебсайт, който неведнъж е предизвиквал неодобрение, реакция, даже безапелационна резолюция на Европейския парламент от февруари 2021 година, акцентира журналистът.

" Няма спънка пред българското държавно управление и Екологичен потенциал да задължат Украйна да затвори този уебсайт ", безапелационна е Диляна Гайтанджиева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР