Политикът Соломон Паси коментира в студиото на Нова телевизия последните

...
Политикът Соломон Паси коментира в студиото на Нова телевизия последните
Коментари Харесай

Паси: На Путин България не му е важна и затова тук идва Медведев

Политикът Соломон Паси разяснява в студиото на " Нова телевизия " последните две знакови визити у нас - на Йенс Столтенберг от НАТО и на премиера на Русия Дмитрий Медведев.

``
реклама

" В тези две визити няма предумисъл, че са станали в непосредствен като интервал миг. Столтенберг сподели доста неща, които знаем - за заканите в Черно море, че има боен дисбаланс сред НАТО и Русия. Беше тъжно това, че Българска социалистическа партия не гласоподава за ратификацията за влизането на Македония в НАТО. Имаше едно обръщение на Столтенберг, на което малко хора обърнаха внимание - че Русия е излязла от ракетния съюз и че би трябвало да чакаме, че Русия може да насочи ракети към всяка една точка в Европейски Съюз. Добрите връзки зависят от равнопоставеност. Втората международна война избухна, тъй като имаше голям дисбаланс в интерес на Германия и войната се случи. Студената война не стана гореща, тъй като имаше баланс на оръжията. В момента има дисбаланс, който е най-видим от наша позиция в Черно море, поради което ние имаме потребност от нови военни бази ", разяснява той.

" Путин върви там, където му е значимо - върви в Австрия, Сърбия и Гърция, на по-малко значимите страни праща други, в нашия сбучай Дмитрий Медведев. Ако беше пристигнал тука щеше доста да се политизира, а в този момент го направиха на равнище министър председатели. Медведев тук приказва за всичко, само че не и за диверсификация - многообразие на енергийните източници. Ние имаме потребност от многообразие на енергийните източници. Проектът Белене бе обновен по концепция на държавното управление на царя. Ако тогава беше издигнат, щеше да коства 3 милиарда и да дава електричество. И към този момент щеше отчасти да бъде изплатен. Тогава този план не беше признат. Ядрената енергетика морално е остаряла. Това е все едно да си поръчаш парен локомотив във време, в което се изтеглят спътници към луната. Ползването на газ е спаднала с 60 %, което е внезапен спад, тъй като има маса нови технологии ", приключи Паси. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР