Политика на живо: WhatsApps от сътрудници на Борис Джонсън разкриВ

...
Политика на живо: WhatsApps от сътрудници на Борис Джонсън разкриВ
Коментари Харесай

Разследване на COVID: Ръководителят на държавната служба каза, че Борис Джонсън „не може да ръководи“ и направи „невъзможно“ управлението

Политика онлайн: WhatsApps от сътрудници на Борис Джонсън разкри

В един по-специално надменно известие от септември 2020 година, секретарят на кабинета Саймън Кейс сподели, че господин Джонсън „ не може да управлява и ние не можем да го подкрепим да управлява с този метод “.

Г-н Кейс, в група, включваща тогавашния основен консултант Доминик Къмингс, сподели: „ Аз съм на края на силите си.

„ Той сменя стратегическата посока всеки ден (в понеделник всички се страхувахме от връщане на вируса съгласно Европа, март и така нататък – през днешния ден сме в „ дано го оставим “ rip' mode cos (sic) Обединеното кралство е тъпо, има потребност от леден душ и т.н.)

„ Той не може да управлява и ние не можем да го подкрепим да управлява с този метод.

Запитване по отношение на Коронавирус: Висшият държавен чиновник Мартин Рейнолдс признава, че известията в WhatsApp в груповия чат на Борис Джонсън са били „ настроени да изчезнат "

„ Капитанът на тима не може да промени диалога на огромни пиеси всеки ден. Екипът не може да реализира нищо при тези условия. "

Изображение: Съобщение в WhatsApp демонстрира, че секретарят на кабинета Саймън Кейс споделя, че управлението на Борис Джонсън " прави невероятно " ръководството със " слаб екип "

Г-н Кейс си отива с цел да увещава „ слаб екип “, като наподобява, че посочва някогашния министър на опазването на здравето Мат Хенкок и някогашния министър на образованието Гавин Уилямсън, казвайки, че „ несъмнено не можем да успеем в тези кръгове (sic). ТРЯБВА ДА СПРЕ! ".

Той добави: „ Решете и задайте посока – изпълнете – обяснете. Правителството в действителност не е толкоз мъчно, само че този човек в действителност го прави невероятно. "

Г-н Къмингс отговори: „ Напълно съм склонен, получавам доста обезверени известия от хора на [срещи] с него. "

Прочетете още:
Висш държавен чиновник признава, че известията в WhatsApp са били „ настроени да изчезнат “
Джонсън и Къмингс изпращат „ отвратителни и женомразки “ WhatsApp по време на пандемията

По-късно в диалога господин Къмингс сподели, че „ както постоянно, полемиките с тези министри са глупави. Те не могат да схванат целите ".

Г-н Кейс отговори, че държавното управление " няма нужното доверие, с цел да постанова неща единствено в границите на дни откакто реши да не го прави ".

" Ние гледаме като ужасна, трагична смешка “, сподели той.

Изображение: Борис Джонсън, заобиколен от секретаря на кабинета Саймън Кейс през май 2022 година

Лий Кейн, шеф по връзките на Даунинг стрийт, отговори с емотикони на количка.

Съобщенията бяха прочетени по време на чуване, в което Мартин Рейнолдс – някогашният главен персонален секретар на господин Джонсън – беше свикан да даде показания.

Г-н Рейнолдс призна, че господин Джонсън „ може да духа горещо и студено " по някои въпроси.

Запитан дали това включва " най-важните въпроси, пред които е изправено неговото държавно управление ", господин Рейнолдс сподели: " Да, само че също и най-трудните избори, пред които е изправена страната - и двата от които имаха доста сложни последствия. “

Разследването също по този начин сподели редица извадки от тетрадките на основния теоретичен консултант сър Патрик Валънс, в това число един, в който се споделя, че господин Джонсън „ просто не е пореден “ във връзка с Коронавирус.

Поредица от неуместни известия към този момент бяха пуснати в границите на следствието, в това число по какъв начин господин Джонсън разказва дългия Коронавирус като „ к * “ и че брачната половинка му Кари е разказана като „ същинското лице, което дава отговор “ от господин Кейс.

„ Култура на хаоса “

Либералдемократите споделиха, че посланията разголват „ културата на хаоса в номер 10 “.

Здравеопазване и Говорителят на Social Care Дейзи Купър сподели: „ Воюващи фракции, висши фигури, които се въртят в кръг, и цялостна некадърност да се оправят с който и да е от главните проблеми, пред които е изправен нашият отговор на Коронавирус: опечалените фамилии ще се почувстват зле, като чуят за тази литания от неуспехи което докара до толкоз доста излишно страдалчество.

„ Мнозина с право ще бъдат гневни. Действията им нанесоха непоправими вреди на доверието в политиката и предизвикаха милиони на ненужна болежка. Това е непростимо. “

Г-н Рейнолдс получи печално известното название „ Парти Марти “, откакто написа прославен имейл „ донесете своя алкохол “ до личния състав на Даунинг стрийт по време на първото блокиране – нещо, за което той сподели, че „ надълбоко съжалява “ по време на чуването му през днешния ден.

„ Парти Марти “ извинява за партийния имейл № 10.

Продължителната сесия също по този начин чу по какъв начин известията в WhatsApp в колективен чат на Борис Джонсън са „ настроени да изчезнат “ като апели за Коронавирус следствието е повишено и че някогашният министър председател „ не е схванал “ известията, които е изпратил в приложението, в последна сметка ще бъдат оповестени при следствието.

Г-н Рейнолдс е първият от няколко висши чиновници на Даунинг стрийт, които дават доказателства за изследването тази седмица.

Г-н Кейн се чака да даде показания на следващия ден, откакто днешната сесия завърши, последван от господин Къмингс - който се чака да излее мръсотията на остарелия си началник.

Първата част от следствието преглежда устойчивостта и готовността на Обединеното кралство за пандемия, до момента в който втората част, която стартира този месец, се концентрира върху „ главното взимане на решения и политическото ръководство “ и също по този начин ще види господин Джонсън да дава доказателства.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР