Политическото сметкаджийство, съчетано с неграмотност, вече откровено застрашава националната ни

...
Политическото сметкаджийство, съчетано с неграмотност, вече откровено застрашава националната ни
Коментари Харесай

Зарков: ГЕРБ практически се опитва отсега да отмени Основния закон на България

Политическото сметкаджийство, съчетано с неначетеност, към този момент искрено заплашва националната ни сигурност, в обществената мрежа фейсбук.
Понеже през вчерашния ден Обединени патриоти заплашиха, че ще отдръпват поддръжката си за пишман плана на конституция, в случай че не се одобри предлагането им да отпадне възбраната за осъществяване на референдум по въпроси, директно засягащи конституционния ред, през днешния ден тези от ГЕРБ клекнаха, трансформираха мнението си и...
 Любомир Аламанов: Какво ще реши нова Конституция? Любомир Аламанов: Какво ще реши нова Конституция?
Какво ще реши нова Конституция? Днес Европейският парламент зададе 29 въпроса на ръководещите. Чакат отговор. И ние чакаме отговор. Не...
Направиха допустимо под въпрос да бъдат сложени - Забележете! - промени на територията ни; формата на държавно устройство и управление; непосредственото деяние на конституционните разпоредби; спазването на интернационалните контракти, които страната ни е ратифицирала; неотменимостта на главните права на жителите и изобщо - цялата ни конституция!
Накратко, с цел да продължат безотговорния си опит с правене на нова конституция, ГЕРБ, по акъла на “патриотите ”, на практика се пробва занапред да анулира Основния закон на България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР