Политическото събитие на СДС-Варна, в кампанията за избори на нов

...
Политическото събитие на СДС-Варна, в кампанията за избори на нов
Коментари Харесай

СДС-Варна: Всичко за победата на 26 май!

Политическото събитие на СДС-Варна, в акцията за избори на нов Европарламент се организира през днешния ден в препълнената зала на хотел „ Рослин-Димят. Домакини бяха СДС- Варна и варненските организации на „ Движение Гергьовден ” с регионален координатор Ирина Делчева и на Съюз „ Деца и внуци на репресираните “ с водач Кольо Петков.

Срещата беше открита от госпожа Делчева, която акцентира,че няма по-добра листа, която да излъчи почтени представители на България в Европарламента. “Ние от „ Движение Гергьовден “, дружно със Съюз на демократичните сили и ГЕРБ сме обединени от една обща концепция за тези избори. И се надяваме моделът да прерастне в трайна дясна коалиция с небосвод Местни избори 2019 и да постави начало на обединен общ път “, сподели още тя.

Гости на събитието бяха претендентите за евродепутати на Съюз на демократичните сили в общата листа с ГЕРБ Александър Йорданов и организационният секретар на синята партия Илия Лазаров.

„ Всичко за политическия десен европроект, всичко за успеха на 26 май!, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили във Варна доктор Янко Станев. Събираме се, с цел да покажем нашата подготвеност, готовността на Варна за европейския път на града ни и на България. Европа ще чува все по-силно нашето обръщение „ Европейски жители с европейски приходи. ”

„ Без Съюз на демократичните сили в България нямаше да има народна власт, Съюз на демократичните сили сложи композицията на България на верния коловоз на историята, който ни води в НАТО и в Европейския съюз, съобщи пред аудиторията Александър Йорданов. Той очерта и други цели на десния съюз – влизане в Шенген поради сигурността и в еврозоната поради по-високия витален стандарт. Йорданов напомни по какъв начин всяко ръководство на Българска социалистическа партия е хвърляло България в злополука – Лукановата гладна зима, хиперинфлацията по време на кабинета Виденов и арогантното ръководство на кабинета Станишев. Йорданов беше безапелационен, че никоя друга евролиста, с изключение на на ГЕРБ-СДС не е в положение да спре домогването на Българска социалистическа партия до властта.

Важно е в Европейски Съюз проевропейските партии като ЕНП още веднъж да реализират болшинство, акцентира пред аудиторията Илия Лазаров, организационният секретар на Съюз на демократичните сили, който е на 17-то място в общата листа. Лазаров също акцентира историческата равносметка, съгласно която 1 год. ръководство на Българска социалистическа партия е коствала на страната най-малко 3 год. старания за превъзмогване на последствията. Кратки, само че прочувствени думите на Илия Лазаров бяха възнаградени с аплодисменти и овации от препълнената зала във Варна./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР