Политическото ръководство в американската армия създава пречки пред прехвърлянето на

...
Политическото ръководство в американската армия създава пречки пред прехвърлянето на
Коментари Харесай

Ръководството на американската армия пречи за прехвърлянето на властта, смята Байдън

" Политическото управление в американската войска основава спънки пред прехвърлянето на властта към идната администрация. " Това разгласи новоизбраният президент на Съединени американски щати Джоузеф по време на тирада в Уилмингтън, Делауеър, написа ТАСС.
Демократът съобщи, че неговите помощници би трябвало да " изчакат няколко седмици " за началото на процеса на прекачване на пълномощия на актуалната администрация на Съединени американски щати. „ В някои отдели на нашия екип беше предоставена примерна помощ “, сподели той. „ В други, най-вече в Министерството на защитата, се сблъскахме с трудности от политическото управление на ведомството “, добави демократът.
 Зоран Заев получи писмо от Джо Байдън Зоран Заев получи писмо от Джо Байдън
Премиерът на районен съд Македония Зоран Заев получи писмо от новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън, в което му благодари за поздравленията...
По думите му сходна обстановка се е развила в Административно-бюджетната работа на Белия дом. " Много отдели, които са жизненоважни за нашата сигурност, са претърпели големи вреди. Много от тях са опустошени във връзка с наличността на личния състав, опциите и моралното положение ", сподели демократът. Според него актуалната администрация не е обърнала дължимото внимание на някои ведомства . Според Байдън идната администрация на Съединени американски щати ще работи за модернизиране на отбранителните цели за противопоставяне на стратегическите провокации от Русия и Китай .
Според него, Вашингтон не би трябвало да продължава да влага прекалено в остарели системи , предопределени да се опълчват на заканите от предишното. „ Трябва да можем да вършим нововъведения, да предефинираме метода, по който се предпазваме от възходящите закани “, добави демократът. Байдън сподели, че актуалната американска администрация, водена от президента Доналд Тръмп, се държи просто по безконтролен метод в процеса на предаване на делата на идната изпълнителна власт на Съединени американски щати.
" Министерството на защитата на Съединени американски щати поставя всички вероятни старания в процеса на преход към новата администрация на демократа Джоузеф Байдън ". Това съобщи в изказване изпълняващият длъжността министър на защитата Кристофър Милър. " Усилията на Министерството на защитата към този момент надвишават тези, на предходните администрации " , счита ръководителят на Пентагона. „ Продължаваме да планираме спомагателни срещи за остатъка от преходния интервал и да отговаряме на всички съществуващи претенции за информация в нашата зона на отговорност “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР