Политическото поле, в което се опитва да влезе Иван Гешев,

...
Политическото поле, в което се опитва да влезе Иван Гешев,
Коментари Харесай

Политолог: Политическото поле, в което се опитва да влезе Иван Гешев, е пренаселено от доста време

" Политическото поле, в което се пробва да влезе Иван Гешев, е пренаселено, и то от много време. Помним доста сходни политически поръчки, а и осъществени планове, всеки един от които прекосяваха през сходна траектория - ясно заявяване на позиция срещу корупционния модел на ръководство в страната, потребление на активите, насъбрани от това, известността, за обслужване в края на краищата на ползите на същата тази власт, за която е влезнала партията със поръчката да ги подлага на критика, да ги заменя и т.н. Гешев не прави нищо кой знае какъв брой ново ".  Това разяснява пред БНР политологът Ружа Смилова.

Прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет освободи тримата зам.-главни прокурори единствено за 15 минути

Според нея това, с което Гешев би влезнал в политиката, е извънредно неприятен товар и тази поръчка няма да бъде призната съществено от жителите.

" Видяхме какъв брой гъвкави са и ГЕРБ, и Движение за права и свободи. Така че дали той ще бъде техен конкурент или възможен предстоящ сътрудник - ще забележим, виждали сме го в предишното неведнъж, тази траектория е добре проиграна ", уточни Смилова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР