„Политическото лидерство е това, което има значение по време на

...
„Политическото лидерство е това, което има значение по време на
Коментари Харесай

Ева Майдел: Политическото лидерство е това, което има значение в периода на кризата

„ Политическото водачество е това, което има значение по време на рецесията. Виждаме го по триумфа на държавните управления от фамилията на Европейската национална партия (ЕНП) в Европа “.

Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на онлайн полемика с българския политолог и анализатор Иван Кръстев. Разговорът е част от самодейността на Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която събира международни експерти от разнообразни сфери и евродепутати от групата на ЕНП в търсене на най-ефективните ограничения за възобновяване след Covid-19.

Според Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по наред с многото отрицателни и към момента незнайни последствия, рецесията с Covid19 донесе и позитивни трендове - жителите се сплотиха към мощни водачи, а не се поддадоха на популисти.

Ева Майдел: Гражданите в съвсем всички страни се сплотиха към мощни водачи и специалисти

„ Едно от най-сложните неща от тук нататък е Европа да откри метод да поддържа връзките си с Китай “, съобщи евродепутатът. Тук е значима ролята на ЕНП, която съгласно анализатори като Иван Кръстев може да помогне за салдото в връзките на Европейски Съюз със Съединени американски щати и Китай, съобщи още тя.

Резултатите от четирите полемики със международни експерти ще бъдат систематизирани и показани на водачите на групата на ЕНП в Европарламента, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР