Политическият съвет на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти се събрала днес заради

...
Политическият съвет на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти се събрала днес заради
Коментари Харесай

Търкания в коалицията: Борисов и Симеонов работили през лятото, а другите - не

Политическият съвет на обединението ГЕРБ-Обединени патриоти се събрала през днешния ден поради търкания към това кой какъв брой работи. Това стана ясно от изявление на премиера Бойко Борисов . Пред публицисти той сподели, че търкания с патриотичните обединения не имало, само че съветът е извършен, " тъй като аз и Валери бяхме цяло лято на работа, а другите бяха в отмора и малко имаше напрежение в това отношение ".

Това, че на съвещание на политическия съвет е трябвало да бъдат изгладени търкания, разгласи през днешния ден пред bTV шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов . Днес ще имаме среща на Политическия съвет дружно с премиера и ръководител на ГЕРБ с тримата съществени представители, които образуват Обединени патриоти и ще приказваме по тематиките, които сътвориха напрежение ", разяснява Цветанов.

Борисов изясни, че постоянно - в понеделник или вторник, сътрудниците се събират и приказват " по всички тематики ", само че търкания не е имало.

На днешния съвет е коментирана и тематиката за разминаванията сред вицепремиера Валери Симеонов и районния министър Николай Нанков .

" Примерно, едно от главните, за което беше упрекнат Валери Симеонов, за това, че във Facebook ДНСК е споделил, че ще бъде уволнена шефката – ами той му го е споделил Нанков на Министерски съвет. Така че върху него се изсипа доста напрежение за какво през Facebook е уволнявал човек. И му аз дължа опрощение за това, че министър Нанков, откакто му споделил, че ще бъде заменена, не е излязъл да го каже обществено. Така че, мина доста умерено, доста добре във всяка една тематика ", разяснява още Борисов.

Това дали има напрежение измежду Патриотите Борисов разяснява, че ставало въпрос за смешки сред водачите.

" Аз не се греша в непозната партия, в непознати фамилии. Те по този начин се майтапят между тях, че в първия миг може да остана с усещане, че се карат и след това като почнат да се смеят... и ми беше нужно време, за да им привикна на табиета ", сподели Борисов и продължи да приказва за приходите в хазната. По думите му тематиката за търкания в обединението измества по-важни неща, като битката с контрабандата и корупцията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР