Политическият проект Петков и Василев не са плод на доверие,

...
Политическият проект Петков и Василев не са плод на доверие,
Коментари Харесай

Нинова вижда план, от който президентът Радев сега се измъква

Политическият план Петков и Василев не са плод на доверие, а деликатно обмислен проект, който обаче се е провалил и в този момент президентът Румен Радев бърза да се избави от последствията . Това счита водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар на репликата на президента от Тирана към " Продължаваме промяната ".

" Президентът Радев се оплака, че се излъгал и повярвал на Кирил и Асен. Познавам Радев. Той не е от доверчивите ", е декларирала Нинова през вчерашния ден пред актива в Самоков.
 Грешката на Радев: Допуснал да откраднат очакванията ни за смяната
Грешката на Радев: Допуснал да откраднат очакванията ни за смяната

Ще надживеем тази шмекерия, уверен президентът

Според Нинова: Радев е основал " Продължаваме промяната " с три задания :
Да бъдат новото, което да оглави митингите и на тяхната вълна да смъкна ГЕРБ. Да разбият Българска социалистическа партия като опция на ГЕРБ. Да ги конфигурира в държавно управление и посредством тях да ръководи страната, тъй като президентската институция му е тясна и не му дава действителна власт.
Планът е съумял в първите две точки, само че се е провалил в третата, когато " Кирил и Асен отхвърлиха да му козируват и извършват ". Тогава Радев свалил държавното управление .

Изказването му за шарлатаните, които го подвели, е доста прочувствено за наивници, счита Нинова, само че за нея съставлява " доста значимо признание, че президентът се занимава с партийно инженерство ". А това към този момент повдигало и други доста значими конституционни въпроси...
 Бивши партийци търсят нови пътища за ляв фронт без връщане обратно
Бивши партийци търсят нови пътища за ляв фронт без връщане обратно

Те се афишират за необятен ляв фронт, " тъй като социализмът има почва у нас "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР