Политическият проект и България няма да се управлява от джипка,

...
Политическият проект и България няма да се управлява от джипка,
Коментари Харесай

България няма да се управлява от джипка, заяви Цветанов и учреди партията си

" Политическият план и България няма да се ръководи от джипка, безотчетно и без бистрота. Не това чакат българите. Нека има правилни и отчетливи оферти за всички проблеми на страната ", съобщи Цветан Цветанов при учредяването на новата си партия - " Републиканци за България ". Събитието стартира с химните на България и Европейския съюз.
Принципите, които „ Републиканци за България " ще отстоява са: тъждество, разцвет, либерализъм и правов ред.
Сред главните цели на партия са - гарантиране на гражданските права на територията на Република България и Европейския съюз, обезпечаване на равни благоприятни условия за всички хора, повишение на качеството на живот и обезпечаването на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони.
Политическа партия „ Републиканци за България " ще реализира задачите си с всички демократични средства и способи, дават поръчка от партията.
" Идеологът на този план не съм аз, а вие - хората в залата и жителите. Наблюдаваме неналичието на ясна посока, митинги и насъбрана с времето отрицателна сила. Ще затвърдим и продължим пътя на евро-атлантическите полезности на България ", съобщи Цветан Цветанов.
" Имаме потребност от план, който сплотява всички българи. Получих поддръжката на хората от дребните обитаеми места за единност ", безапелационен бе той.
" Ще работим за дейно електронно гласоподаване. Електронното гласоподаване е разковничето за високата изборна интензивност и превъзмогване на страха ", добави Цветанов.
" Тук в залата има българи, завърнали се от чужбина, с цел да поддържат " Републиканци за България ", заяви водачът на партията.
 Цветан Цветанов се извини за думите си няма кой да ме накаже (ВИДЕО) Цветан Цветанов се извини за думите си " няма кой да ме накаже " (ВИДЕО)
Извинявам се за думите си " няма кой да ме накаже ". Това съобщи в предаването " Студио Actualno " някогашният втори в ГЕРБ и водач на партия " Р...
" За първи път има политически план, в който още от началото учредителите застават с лицата си ", безапелационен бе Цветанов. Лидерът на партията благодари на всички присъединили се в плана и организацията му.
Цветан Цветанов разгласи, че ръководителят на " Републиканци за България " ще има единствено по два мандата, в случай че бъде избран отново.
" Нека България да си върне силата на районен център. Нека да си върнем стабилността ", съобщи Цветанов и изрично сподели, че положителни връзки със Съединени американски щати би трябвало да има, само че той ще се бори за евро-атлантическите полезности.
 
А за кои свои думи Цветанов се извини пред Actualno.com преди дни може да видите
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР