Политическият блокаж е състояние, в което се стига до висше

...
Политическият блокаж е състояние, в което се стига до висше
Коментари Харесай

Кот Такоа

Политическият блокаж е положение, в което се стига до висше просветление. То гласи: еми, Кот Такоа. 
Кот Такоа е, когато в интернет вилнеят закани, омрази и революционни песни, най-после дойдат изборите и внезапно всички възпроизведат това, което е. Това е Кот Такоа. 
Всички чакаха, че панеленият човек ще линчува от своите 50 квадрата хората с 300 квадрата. Този човек внезапно се облегна обратно, налива си леко и взел, че си рекъл: Кот Такоа. Отзад се обажда жена му: лягай бе, квото такоа. Еми квото такоа, отвърнал е той. Мъдра жена.
Квото такоа.   
Кот Такоа е когато новият метод за пласиране на гласове се назовава измежду дилърите " картофи ". Ти не си глас, нито си персона, ти си картоф, а какво ли да стане с тоя картоф, с изключение на да забиеш клечки за ръчички, да му прорежеш с ножче устата и устата да каже отговорно и ясно: Кот. Такоа.  
Кот Такоа е Всички са Маскари.
А Всички са Маскари, тъй като знаят, че си Квото Такоа.
Всичките Маскари управлявали заедно и славно народа на Квото Такоа. Но в тая приказка в никакъв случай няма сюжет. Понеже сюжетът стартира и свършва по този начин: Квото Такоа. 
Кот Такоа е африкански народ. Нещо като Кот д`Ивоар. Само че там е по-хубаво и приказват френски. Как е на френски Кот Такоа? Се ми е тая. Квото такоа. 
Един Кото Такоа влезнал в един бар. Там имало различен Кот Такоа. Двамата изпили нещо - квото такоа. Казали си туй онуй, кво-що, горе-долу, почти и най-после довиждане. Довършете сами - квото такоа.
Квото Такоа е квотата, която в никакъв случай няма да се попълни и кворумът, който в никакъв случай няма да има. Делян Пеевски не върви на работа, а Кото Такоа не върви да гласоподава. Вече Делян ще избира къде да не върви на работа. На работа върви единствено Кото Такоа.  
Кото Такоа е японец. Син е на Такоа Кото - татко му. Един ден Такоа Кото придърпал Кото Такоа към себе си и му рекъл: Виж ся, Квото Такоа. 
Оттогава Кото Такао кръщава сина си на Такоа Кото и всички се възпроизвеждат през вековете. Ако има щерка, тя ще емигрира. Ще се ожени на открито, тя не е глупава кат татко си. Ще се споделя по този начин: Кото Такоа - Смит.
Кото Такоа - Смит ще ражда деца и ще споделя по този начин:
Имало едно време една далечна страна. Как се е казвала тя?
Но уви, детето ще зная хиляди изречения на оня език. А на български единствено една.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР