Политическият анализатор Георги Харизанов и политологът доц. Татяна Буруджиева коментираха

...
Политическият анализатор Георги Харизанов и политологът доц. Татяна Буруджиева коментираха
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Борисов трябва да получи Нобелова награда, ако успее да...

Политическият анализатор Георги Харизанов и политологът доцент Татяна Буруджиева разясниха в утринния блок на Българска национална телевизия настояването партийната дотация да стане 1 лева

Буруджиева разясни, че дали това ще се случи е въпрос на болшинство. „ Не бих споделила обаче, че ще има проблеми в обединението, в случай че няма болшинство по този въпрос “, съобщи тя.

„ Това което е забавно е, че последните години се възбужда този спор. Позицията на ГЕРБ е неизменима, само че на другите партии не е по този начин. Нека Българска социалистическа партия да кажат какъв брой е резонната дотация за тях. Аз персонално чаках Българска социалистическа партия да кажат. 11 лева ти е доста, само че и 1 лева ти е малко и най-после искаш оставката на един финансов министър неразбираемо защо “, разяснява Буруджиева. „ Всичко това наподобява на един фарс “, добави тя.

„ 11 лева не е доста “, разяснява от своя страна Георги Харизанов. „ Да, ГЕРБ са поели заричане, в това число и министър председателят Бойко Борисов, само че не споделям мнението, че 11 лева са доста “, разясни той.

„ Въпросът не е в размера на дотацията, а в метода, по който се ръководят финансите на една партия “, сподели още Георги Харизанов.

Харизанов разяснява и обстановката в "Обединени патриоти ". "Колко пъти се насрочваха срещи, само че в никакъв случай тримата - Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров не се събраха, а в този момент Бойко Борисов им е отговорен. Нобелова премия би трябвало да се даде на Борисов, в случай че възвърне разговорът им ", сподели политическият анализатор.

Според Георги Харизанов Симеонов и Сидеров имат проблем със личното си "Аз ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР