Политическите решения на ГЕРБ които са грешни или ще бъдат

...
Политическите решения на ГЕРБ които са грешни или ще бъдат
Коментари Харесай

Цветанов: Няма да кажа лоша дума за Борисов, оставам в ГЕРБ. Засега

Политическите решения на ГЕРБ които са неверни или ще бъдат неверни към този момент ще имат нов критик от задните редици в лицето на зам.-председателя в оставка и предстоящ редови член Цветан Цветанов. Два дни след оставката си от всички постове, в студиото на „ Тази събота” той разяснява връзките си с премиера Бойко Борисов.

„ Аз съм бил постоянно за евроатлантическата позиция на страната и за това да бъдем постоянно солидарни към партиите и страните, които споделят тези ценности”, съобщи Цветанов, като обаче не стана ясно дали има нови решения на управлението на ГЕРБ, които се разминават с тези му правила. Като партиен член обаче ще подлага на критика грешките.
Промените в ГЕРБ: Изпълнителна комисия на мястото на подалия оставка Цветанов (ОБЗОР) В партията предстоят промени, които ще бъдат признати на конгрес на 7 юли
„ Аз неприятна дума за премиера Борисов няма да кажа, няма да се трансформира в тези, които излизат отнякъде и стартират да хулят”, акцентира Цветанов. На кого обаче е ГЕРБ на 1 юни 2019 година? „ Всяка една партия, без значение дали е ГЕРБ или друга, е на всички структури, членове, симпатизанти. Една партия не може един човек да я управлява”.
Снимка: Ладислав Цветков
Той описа, че след дълго разсъждение и диалог с жена си отишъл при Борисов с две оферти – всичко да се резервира постарому, „ с цел да подсигуряваме триумфа на идващите избори”, или да си тръгне. Т.нар трети вид бил да остане в партията без контакти и изяви: „ Това редно ли е, обикновено ли е за човек, който през всичките 13 години е работил за структурирането на партия ГЕРБ?!”.

След оповестяването на оставката, с признателност за взаимната работа се обадили Красимир Каракачанов (ВМРО), Валери Симеонов (НФСБ), Веселин Марешки („ Воля”), Мустафа Карадайъ (ДПС) и хора от Българска социалистическа партия. Вече имал и 3-4 оферти за работа: „ Хората имат сензитивност към несправедливостта”.

„ Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите визии, тъй като съм взел участие в нейното основаване, може би ролята ми не е била чак толкоз огромна – каквото е оценката на премиера (…) Имам политическо предложение на една партия да отида при тях, пристигна от самия ръководител: „ Да знаеш, в случай че искаш, заповядай”, описа Цветанов.
Д-р Николай Михайлов: Дисквалификацията на Цветанов беше с детайл на оскърбление Българска социалистическа партия не са посочили действителна опция на настоящия режим, разяснява психиатърът
Той разяснява и тематиката с новия си апартамент, който отприщи имотните кавги във властта и, в последна сметка, докара до обрата в политическата му кариера. „ Аз съм с най-скъпата цена (в постройката – б.р.), тя не е под 1100 евро”, описа Цветанов, като посочи, че сега няма друга благосъстоятелност с жена си, познава сем. Мирянови от няколко месеца преди договорката с компанията им и не е прокарвал законодателство в помощ на „ Артекс”.
Снимка: Ладислав Цветков
Адвокатите на компанията и нотариуси пък предложили схемата, при която някогашният чиновник на ГЕРБ Симеон Велков придобил старите жилища на Цветанови. Бившият Втори в партията акцентира, че Велков също е продал единственото си жилище и не дават отговор на истината изказванията, че продажбата е била фиктивна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР