Политическите партии в България и отговорните институции подобно на тези

...
Политическите партии в България и отговорните институции подобно на тези
Коментари Харесай

Мохамед Халаф: Лидери на партии насърчават екстремизъм и агресия, услужливи медии и журналисти им помагат

" Политическите партии в България и виновните институции сходно на тези в Близкия изток, избират умишлено политиката на изгорената земя за налагане не техните ползи. За тях те са по значими, в сравнение с разбирателството за реализиране на националните цели ", написа в профила си във Facebook журналистът Мохамед Халаф.

" Този метод се характеризира с отхвърли да се построи необятна коалиция с избрана стратегия за излизане от дълбоките рецесии в страна. Развиващи се в подтекста на световни такива и война която е на път да се трансформира в международна. Тези партии са съсредоточени върху вътрешната готовност, подправените вести и демагогията. Това, на което сме очевидци в реториката на водачите на тези партии е поощряване на екстремизъм и експанзия посредством обществените мрежи. Услужливи медии и публицисти, оказват помощ да се манипулира обществеността и да отклоняват вниманието и от верните способи и политики, които могат да оказват помощ за решаването на националите задания ", разяснява той.

" Продължаването на такива политики е най-директния път към съсипия и затова превръщането на страната в провалена страна като Ирак, Либия, Йемен, Сирия и Ливан. Най-важният въпрос е, каква страна и какви партии и водачи желаят българите. Основната им задача е да работят за България ", приключва журналистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР