Политическите партии трябва да приемат кодекс на честта, за да

...
Политическите партии трябва да приемат кодекс на честта, за да
Коментари Харесай

Александър Томов: Призивът е чистим корупцията

Политическите партии би трябвало да одобряват кодекс на достойнството, с цел да подобрят прозрачността на хората, които се занимават с политика. За това прикани в предаването " Още от деня " Александър Томов от Движение " Заедно ".

Според него преди да влязат в политиката искащите да се занимават с нея би трябвало да дават информация за генезис на имуществото си, заплащането на налози и биографията си.

Томов счита, че продажбата на жилища на непазарни цени съставлява корупция. Той обаче уточни, че такава има освен в ГЕРБ, само че и в Българска социалистическа партия и че тези случаи също би трябвало да се проверяват.
Александър Томов, придвижване " Заедно ": Трябва да се стартира битка с корупцията във връзка на евроизборите и във връзка на всичко останало.
Според Томов последните разкрития имат директна връзка с отчета на Европейската комисия, съгласно който 2/3 от сигналите не се проверяват от българските служби, както и с отчета на Държавния департамент за корупция по високите етажи на властта.
Александър Томов, придвижване " Заедно ": Нашите съдружници от Европейски Съюз и Съединени американски щати слагат въпроса по този начин - или се оттеглете от корупцията, или нямате късмет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР