Политическите нападки и личните обиди задълбочиха разделението между партиите в

...
Политическите нападки и личните обиди задълбочиха разделението между партиите в
Коментари Харесай

След бурните скандали вчера: Депутатите изслушват енергийния министър Андрей Живков

Политическите нападки и персоналните обиди задълбочиха разделянето сред партиите в Народното събрание. През вчерашния ден напрежението се ускори, а в последна сметка се стигна досега, в който нито има образувано постоянно държавно управление, нито е ясно може ли това изобщо да стане. Ситуацията в 46-тото Народно заседание наподобява все по-усложнена.

На този декор - без държавно управление и без постоянни комисии - депутати те не престават работата си с чуването на енергийния министър Андрей Живков. По искане на Иван Хиновски от " ИТН " (ИТН) и група национални визиите той би трябвало да рапортува за настоящото икономическо положение на оператора на националната газопреносна мрежа - комерсиалното сдружение „ БУЛГАРТРАНСГАЗ “ и подхванатите дейности от страна на министерството на значими изчезнали документи и за запазване на наличната документи обвързвана с плана „ Балкански поток “.

Живков ще приказва и за дейностите на Министерство на енергетиката и на „ БЕХ “ ЕАД за преодоляване на ликвидната рецесия на Българската самостоятелна електроенергийна борса в интервала 2-4 август 2021 година и възобновяване на цената на търгуваната електрическа енергия на равнища от преди този интервал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР