Политическите му опоненти могат да започнат разследвания и срещу семейството

...
Политическите му опоненти могат да започнат разследвания и срещу семейството
Коментари Харесай

Републиканците с мнозинство в Камарата на представителите, идат трудни времена за Байдън

Политическите му съперници могат да стартират следствия и против фамилията му

Републиканците ще управляват Камарата на представителите. Демократите резервираха болшинството си в Сената. Това е развръзката след междинните избори за двете камари на Конгреса на Съединени американски щати, оповестява бТВ.  

Републиканците завоюваха борбата за Камарата на представителите, откакто съумяха да съберат 218 места от 435, които им обезпечат контрола на Долната камара.

Въпреки победа на републиканците не се сбъднаха упованията за огромна алена вълна на изборите, а и тъй като демократите завоюваха Сената. Така в идващите две години от мандата на президента Джо Байдън Камарата на представителите ще бъде следена от републиканците, а Сената от демократите.

Очакването е републиканците да блокират законодателните начинания на Байдън. Също по този начин е допустимо републиканците да стартират следствия против администрацията на президента и фамилията му.

Въпреки рецензиите от членове на републиканската партия поради изборните резултати Доналд Тръмп разгласи, че влиза в изборната конкуренция за изборите след 2 години. Въпросът в този момент е дали Байдън ще се кандидатира за втори мандат.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР