Политическите лидери в България упражниха правото си на глас в

...
Политическите лидери в България упражниха правото си на глас в
Коментари Харесай

Какво казаха политическите лидери, след като гласуваха?

Политическите водачи в България упражниха правото си на глас в изборния ден.

Президентът Румен Радев съобщи, че България има потребност от мощни и законни институции, които да овладеят рецесиите и да подхващат решителни промени.

„ От гласуването ни през днешния ден зависи какъв брой мощни, устойчиви и законни ще бъдат и държавното управление, и Народното събрание на следващия ден ", сподели президентът Радев, откакто подаде своя избор.

Държавният глава прикани жителите да излязат и да гласоподават, да не оставят по никакъв метод да бъдат отклонени от своето конституционно право на глас и да не оставят никой различен да взема решение вместо тях.

„ Изборите са право, само че и отговорност - на всеки един от нас към бъдещето на България, отговорност към себе си и своите близки ", добави Радев.

Той сподели, че има конфликт сред две тези - държавно управление непременно, което може в следствие да докара до нестабилност на държавното управление, и отстояване на правилата и обрисуваните червени линии, което води пък до размиване на тяхната политическа физиономия

„ Гласувах за народни представители, които схващат и ще вземат решение същинските проблеми на хората. Гласувах за народни представители, които ще показват и ще пазят същинските ползи на хората, а не своите лични “, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, който упражни правото си на избор в СУ " Св. св. Кирил и Методий ".

„ Надявам се изборната интензивност да е висока и нека политическите партии, които вземат участие в изборите, да са съумели със своите послания да привлекат повече гласоподаватели, тъй че да имаме законно Народно заседание, което да показва волята на българските жители. Надявам се и съм уверен в това, че изборите, които се организират в България са почтени, само че те не би трябвало да са чести. Влизането в серпантина от избори не е от изгода за българските жители. Трябва ни устойчиво болшинство с постоянно държавно управление, което да взема решение същинските проблеми пред българските жители. ", съобщи той откакто упражни правото си на глас.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък сподели, че е гласувала за сигурност и успокоение във всеки български дом.

„ Гласувах за устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията, за повишение на приходите, развиване на стопанската система, която да подсигурява разцвет на България. Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии няма да бъдат изоставени и че страната ще бъде до тях и ще помогне. Гласувах за ред и правила, законът да е идентичен за всички и да няма богопомазани “, добави тя.

„ България сега има потребност от сигурност и непоклатимост. В България би трябвало да възстановим стабилността, разговора, който отсъства от повече от десетилетие, да възстановим демокрацията. Не бива в 2022 година българските жители да ги третираме като нарушители до момента в който работи презумпцията за непорочност. Затова би трябвало да възстановим демокрацията, да я осмислим, както и да върнем разговора и нормалността, с цел да има устойчиво ръководство и сигурност. ", съобщи водачът на Движение за права и свободи Карадайъ, който гласоподава за народни представители в 48-ото Народно заседание в Кърджали.

Съпредседателят на „ Демократична България ” Христо Иванов сподели, че на страната ни й би трябвало „ същинско, самоуверено, реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени, и да направи скок в развиването на страната “, откакто гласоподава в 93-то СУ „ Александър Теодоров-Балан “.

,Това е изцяло допустимо, колкото и да наподобява комплицирано ситуацията. Тази трудност може да бъде мотивация и движеща мощ България да направи скок в развиването си, и след година-две да бъдем в доста по-добро състояние. Просто не би трябвало да изпускаме фокуса от в действителност значимите цели. Трябва отговорност, поредност “, съобщи Иванов.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов беш безапелационен, че партията няма да влиза в коалиция.

„ Можем да влезем в коалиция единствено с хората, с които се срещнах по пътя, идвайки да гласоподавам. Два са пътищата пред България. Или ще променим съществено своя път на развиване и ще имаме късмет за оцеляване. Или Бог да пази България, в случай че продължим по същия пък като през последните 30 години “, уточни Костадинов, като добави, че това значи България да взема сама решения за личните си орис и да слага ползите на българските жители над всичко останало.

„ При всички положения резултатите ще бъдат много по-различни от тези, които един месец ни обясняваха ще бъдат социолозите. Днес към този момент няма никакво значение какво споделят социолозите. От значение е единствено какво ще каже българският народ “, добави той

Лидерът на „ Български напредък “ и някогашен министър председател Стефан Янев сподели, че алените водачи пред неговата политическа групировка са „ българските национални ползи “.

„ Българските национални ползи могат да бъдат дефинирани в три съществени стълба от политики – сигурност, правдивост и благополучие. Това са главните структурни неща, които регламентират фундамента на обществото “, добави отй.

Председателя на Съюз на демократичните сили Румен Христов сподели, че ще има потребност от взаимни отстъпки, с цел да се сформира държавно управление след изборите през днешния ден.

„ Гласувах за едно устойчиво ръководство, което да обезпечи топла и спокойна зима, да овладее цените и да подсигурява приходите на българските жители “, сподели водачът на Съюз на демократичните сили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР