Политически трусове във Великобритания. Още депутати заплашват да напуснат опозиционната

...
Политически трусове във Великобритания. Още депутати заплашват да напуснат опозиционната
Коментари Харесай

Срещу брекзит без сделка: Още депутати заплашват да напуснат лейбъристката партия

Политически земетресения във Англия. Още депутати заплашват да изоставен опозиционната лейбъристка партия в опит да предотвратят брекзит без съглашение, до момента в който договарянията с Брюксел не престават.
Фалит поради брекзит: Авиокомпания „ Флибми ” анулира всички свои полети Превозвачът е решил да приключи активността си поради увеличените разноски и несигурността към излизането от Европейски Съюз
Вчера седем парламентаристи подадоха оставки поради противоречие с политиката на партията. Те упрекват водача ѝ Джеръми Корбин, че не е съумял да провокира втори референдум за брекзит и оповестиха, че остават в Народното събрание като самостоятелни.
Борисов беседва с Мей по телефона за брекзит Британският министър председател е потърсила поддръжка за реализиране на съглашение за Брекзит до 29 март
Вчера английският министър за брекзит Стивън Баркли и основният прокурор Джефри Кокс дойдоха в Брюксел за среща с основния договарящ на Евросъюза по напускането на Англия Мишел Барние, който по-късно дефинира диалозите като " градивни ".

Тереза Мей ще бъде Брюксел за нов кръг от договаряния на следващия ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР