Политически сметкаджии тласкат ГЕРБ към коалиция с ДПС, “Български възход

...
Политически сметкаджии тласкат ГЕРБ към коалиция с ДПС, “Български възход
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Дребните сметкаджии, които избраха Радев, със сатанинска страст тласкат ГЕРБ към „Възраждане“

Политически сметкаджии тласкат ГЕРБ към коалиция с Движение за права и свободи, “Български напредък ” и “Възраждане ”и в извратените си фантазии желаят народен неуспех. Такава позиция изрази във Facebook някогашният народен представител Иван Сотиров.     

Пълният текст на обявата:

Тези дребни политически сметкаджии, които ни набутаха прокремълския президент Румен Радев с детската концепция, че по този начин ще прецакат Борисов, през днешния ден с мефистофелска пристрастеност тласкат ГЕРБ към коалиция с Движение за права и свободи, “Български напредък ” и “Възраждане ”. Те даже не се пробват да прикрият извратените си фантазии да видят Родината ни с такова ръководство и радостно потриват ръчички по медиите в трепетно очакване да се осъществя следващия народен неуспех.

Зад комсомолския възторг, с който водачите на “Промяната ” следват ленинския принцип “Колкото по-зле, толкоз по-добре ”, прозира перверзното им желание да бъде осъден “простия народ ”, който не оцени техния голям управленчески гений и техните титанични старания да трансформират България. След едно такова тежко наказване народът ни би трябвало да прогледне, да се покае и на идващите предварителни избори да даде мощна поддръжка на партиите на “Промяната ”. Дават ли си сметка водачите на Политическа партия и Демократична България, че с обединението си с Българска социалистическа партия изгубиха повече гласове от тези които получи Българска социалистическа партия и че вместо да извадят очите на Борисов му изписаха веждите, позиционирайки партията му като единствената действителна опция на директното завръщане на Българска социалистическа партия във властта? Как от Демократична България чакат да се одобри обяснението им, че са се коалирали с Българска социалистическа партия, тъй като ГЕРБ били по-големи комунисти от Българска социалистическа партия, откакто водачите им бяха в коалиция с ГЕРБ, по време на второто държавно управление на Борисов и откакто поддържаха първото му държавно управление с бурно ръкопляскане в Народното събрание? Защо не желаеха от Българска социалистическа партия да се разграничи от Българска комунистическа партия и да се покае, преди да се коалират с нея, по този начин както желаят от ГЕРБ да се разкаят за 12 годишното си ръководство? Сигурно, тъй като 12 годишното ръководство на ГЕРБ, в което, за един значителен интервал, водачите на Демократична България съучастваха, беше по-страшно от 45 годишния комунистически режим?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР