Политически нападки към президента от страна на заместник-председателя на ГЕРБ

...
Политически нападки към президента от страна на заместник-председателя на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с нападки към президента Румен Радев

Политически нападки към президента от страна на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той назова Румен Радев президент на Българска социалистическа партия, който към този момент е посочил, че се заиграва като политически конкурент.

Цветан Цветанов съобщи, че не прави чест на президента Румен Радев непрестанно да се изрича отрицателно за работата на премиера и ГЕРБ.
Цветан Цветанов, заместник-председател на ГЕРБ: Президентът на Българска социалистическа партия, Румен Радев към този момент се потвърди, че той се изявява като политически конкурент, а не като държавен глава, който би трябвало да бъде обединител на нацията. Това е човек, който с неговият си боен нрав, желае да покаже, че не зачита правовия ред в страната!
В отговор на изявлението на президента Радев, че ГЕРБ саботира модернизацията на армията, Цветанов напомни напъните на партията през годините да обезпечи средства за военно съоръжение.
Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ: 2012 година ние бяхме пред финализиранe на договорка за закупуване на Ф16 за 750 млн. лв., единствено заради това, че държавното управление изтичаше своя мандат ние не искахме да вземаме такова значимо стратегическо решение. 2016 година, когато бяха гласувани тези капиталово разноски, които да бъдат направени за рационализация на Българската войска, знаете ли, че Българска социалистическа партия гласоподаваха " срещу ". Орешарски направи една единствен среща по опити за модернизацията на армията, единствено с представителите на " Грипен ", това е, което ни тикаше служебното държавното управление!
Цветан Цветанов прикани партиите от опозицията да дадат пояснения по какъв начин са финансирани техните акции, тъй като досега посланията им били спорни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР