Политически лидери от целия спектър на партии в Европейския парламент

...
Политически лидери от целия спектър на партии в Европейския парламент
Коментари Харесай

Евродепутати от всички партии с искане: Европари само при върховенство на правото

Политически водачи от целия набор на партии в Европейския парламент са изпратили писмо до немския канцлер Ангела Меркел (Германия е ротационен ръководител на ЕС) и ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен с искане върховенството на правото и закона да се трансформира в изискване за разпределяне на европари, съобщи Агенция Франс Прес.
В писмото не се показват съответни образци за страни, които не съблюдават правилото за правдивост въз основата на правото. В Европа обаче сега " черните овце " са.
 Предложение от Франция: Да се орежат европарите на корумпирани страни Предложение от Франция: Да се орежат европарите на корумпирани страни
Върховенството на закона ще бъде аршин за достъп на страните до полагаемата им се помощ от фонда за възобновяване. Корумпираните м...
" Дойде моментът да се форсира битката против подкопаването на демокрацията, на правовата страна и на главните права в самия център на Европейски Съюз ", обявиха водачи на консерваторите, социалдемократите, либералите и зелените в Европейския парламент.
В писмото си евродепутатите упорстват, че 27-те страни членки би трябвало да одобрят предложение на Екологичен потенциал от април 2019 година, в което като изискване за отпущането на европейски фондове се слага спазването на върховенството на закона. Впоследствие тази самодейност беше блокирана от страните членки.
Евродепутатите би трябвало да одобрят от Европейския съвет на четидневна среща на върха предишния месец. Писмото беше оповестено в навечерието на началото на договарянията сред Екологичен потенциал и Европейския съвет, които би трябвало да доведат до реализиране на компромис по бюджета. През юли Европарламентът предизвести, че няма да утвърди версията, която предложиха страните-членки.
Заключителната декларация от срещата на върха на Европейски Съюз предишния месец беше много двусмислена по въпроса за върховенството на закона. Унгарският министър председател Виктор Орбан изрази удовлетворение от употребяваната дефиниция.
 Десните в европарламента не утвърждават бюджета на Европейски Съюз Десните в европарламента не утвърждават бюджета на Европейски Съюз
Евродепутатите се събраха на изключителна пленарна сесия, на която разискаха контрактуваните от Европейския съвет бюджет на Европейски Съюз за идващите...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР