Политически и икономически, социално и културно, живеем в трескаво променливи,

...
Политически и икономически, социално и културно, живеем в трескаво променливи,
Коментари Харесай

"Финансово благосъстояние" среща нуждите на работодатели и служители

Политически и стопански, обществено и културно, живеем в трескаво променливи, несигурни времена. Остава си истината, че парите са си пари, изключително в случай че недостигат.
Според изследване на " PricewaterhouseCoopers " за 2019 година, 59% от чиновниците по света показват финансовите паники като причина за стрес №1 в техния живот. Внушителните 88% от интервюираните декларират, че се нуждаят от подпомагане за ръководство на персоналните си финанси, 57% се ориентират сами до някаква степен, само че биха желали валидация от професионален съветник, а 31% признават, че напълно не се оправят и желаят съответни и детайлни упътвания.

Отговорните компании признават и регистрират горните притеснителни обстоятелства. Работодателите се стремят от ден на ден да допринесат за възстановяване цялостната житейска задоволеност на своите чиновници. На този стадий интензивностите се показват в разнородни обществени придобивки като ваучери за храна, карти за дарове и отстъпки, абонаменти за спортни тренировки, спомагателни здравни и пенсионни осигуровки, платени курсове за образование, покриване на транспортни разноски и така нататък

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Разнородните придобивки са чудесни неща, само че в българската реалност се следи известна променчивост и даже и безредица при въвеждането и използването на тези богатства, доколкото въобще участват. Липсва фундаментът, който би дал стабилната и разумна основа, на която останалите придобивки да бъдат естествени продължения, като по този метод осъществят и цялостния си капацитет.

Този пиедестал е прочут като " финансово богатство ", което се показва в възприятието на сигурност и уютното чувство, че човек разполага с задоволително средства, с цел да задоволи своите потребности, да управлява ежедневните си финанси и да има финансовата независимост да прави личен избор, тъй че да се любува на живота.

За благополучие към този момент е налично решението " Klear Financial Well-being powered by Edenred ". " Финансово богатство " среща потребностите на работодатели и чиновници и е първото сходно решение на българска територия.
Това е пакет от услуги, посредством който ангажираните компании да оказват помощ на своите чиновници да ръководят по-добре финансите си, а спокойните и задоволени чиновници да работят както за един работлив и ефикасен бизнес, по този начин и за своите персонални житейски цели.

Решението " Финансово богатство " се състои от 4 съставния елемент:

Финансово образование - крайъгълният камък за реализиране на финансова независимост
За страдание, всеобщо в България финансовата просветеност е надалеч от нужното равнище, което непосредствено предизвиква или способства за голям брой от финансовите компликации на хората. За да се адресира този неотложен проблем, съставният елемент включва безвъзмездни съвещания, на практика препоръки, композиция от онлайн запаси, образования онлайн и самостоятелни обучителни сесии. Напълно гратис и налично е за всички чиновници.

Авансово заплащане до заплата
Реална опция на подлите " заеми до заплата ". Открива опция за приемане до 50% от заплатата с ниска такса, при напълно онлайн кандидатстване, тъй че чиновниците и администрацията да спестят скъпо време и запаси.

Възможност за Р2Р вложения
Достъпен метод чиновниците да влагат част от спестяванията и да извличат спомагателен приход от тях. P2P вложенията са добра опция на други сходни нискорискови финансови артикули, които в множеството случаи носят прекомерно ниска или съвсем нулева възвръщаемост, или имат прекомерно огромни такси.

Преференциални потребителски заеми
Позволяват на чиновниците да подобрят своя витален стандарт или да осъществят други свои персонални планове. Кандидатстването е напълно онлайн, със приблизително 15% по-ниска цена по отношение на банковите заеми.

Механизмът на решението, малко по малко, е елементарно понятен: компанията декларира абонамент за " Финансово богатство ", надлежно получава достъп до персонализиран онлайн портал с 4-те услуги, които да предложи на чиновниците си, а те на собствен ред избират услугите, от които желаят да се възползват.

Отговорността е развой, а не еднократна самодейност, и тя следва да бъде част от цялостната политика на компанията. Тенденцията по света е виновните работодатели ревниво да се грижат за хората, с които работят. Това е причина да задържат лоялните си чиновници и да привлекат още гении. Концепцията за " Финансово богатство " си коства да бъде измежду най-горните редове от дневния ред на далновидните мениджъри. " Edenred "
Групата " Edenred " е международен водач в предплатените корпоративни услуги с над 50 година история и наличие в 45 страни по света. " Edenred " България работи с 2700 корпоративни клиента и оперира с най-голямата в страната партньорска мрежа от над 10 хиляди търговски обекта.
https://www.edenred.bg/
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР